velimirjevtic 470 Napisano Octobar 8, 2013 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcykelgalleri.dk/galleri/34243-jinlun_jl_250_5_custom_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Octobar 8, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan U, fino mu je ovo ispalo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Octobar 9, 2013 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Разни људи , разни ћуди уме да испадне врло занимљиво Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Octobar 9, 2013 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa desne strane imaju slike ostalih prepravki ako neko slucajno nije zapazio, stvarno da covek nikad ne poveruje da je kinez u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Octobar 9, 2013 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odaju ih budjave felne. I ne razumem zbog cega ljudi po svaku cenu pokusavaju da ugrade far fensi dimenzijica i oblikčića tamo gde se uopšte ne uklapaju... Ti "moderni" oblici farova na motorima mi nikada neće biti jasni ... Otkako su shvatili da far ne mora da bude okrugao da bi ispravno projektovao svetlo, počeli su da izvode ružne besne gliste 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Octobar 9, 2013 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan jbg ukusi su razliciti, doduse i ja isto za klasicne motocikle ne vidim napred nista drugo do okruglih farova ali o ukusima ne treba raspravljati a felne jesu usrali ne vidjeno ne znam sto ovi kinezi ako su vec staljali zicane na enduro i supermoto sta ih je kostalo i za cruisere da urade isto baleko bi bilo lepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Octobar 9, 2013 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je jedna od lepših preada ona koju je oblak radio. ima je negde na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Octobar 10, 2013 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je jedna od lepših preada ona koju je oblak radio. ima je negde na forumu. Ako mislis na ovo http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/23129-kako-sam-od-kineskog-napravio-americki-choperr/ da definitivno, steta sto nije bila jaca masina nego 125 on je stvarno to uradio profi od rama do svega ostalog koliko sam skontao da mu je usko povezano sa strukom i da se malo ozbiljnije od "nas" ostalih bavi preradama, ovo su vise prepravke koje svako sa osnovnim poznavanjem i posedovanjem alata moze da sebi napravi zanimaciju i dobije nesto unikatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Octobar 10, 2013 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan moglo bi se reći i da i ne.Neznam šta je oblak po struci ali je prerada bila ekstra.pogotovo što je rađena na motoru koji i nema neku vrednost /ne mislim ništa loše o kinezima ali su prerade skup hobi i nikad ne vrate uloženo/.stvar je bila u ideji vodilji jer se negde provlači da smo generalno bolji u opciji inovacija sa malo sredstava.Dobar deo prepravki na desnoj strani linka su smešne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Octobar 10, 2013 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan moglo bi se reći i da i ne.Neznam šta je oblak po struci ali je prerada bila ekstra.pogotovo što je rađena na motoru koji i nema neku vrednost /ne mislim ništa loše o kinezima ali su prerade skup hobi i nikad ne vrate uloženo/.stvar je bila u ideji vodilji jer se negde provlači da smo generalno bolji u opciji inovacija sa malo sredstava.Dobar deo prepravki na desnoj strani linka su smešne. Sitne prepravke ok, ko zeli da sredi motor malo da odudara od "mora" kineza kojih ima sad po ulicama naravno ne da odudara da bi odudarao nego eto ko voli da se zanima time, ja npr bi mogao da petljam oko svega po ceo dan da mi ne dosadi ali definitivno ulozen novac nikad neces vratiti, posto su generalno po mom misljenju motori koji se "brzo prerastu" onda ono, sitni detaljcici za "sitan" novac znaju da naprave razliku ko ume lepo da uklopi budzet i dobro da se informise ja sam svoju prepravku uradio za manje od 150 eura i ne zalim uopste nisam dobio ni jedno negativno misljenje. A sto se tice oblaka ja ipak mislim da je vratio ulozeno, taj motor koji je prepravljao je otisao za nekih 1500 eura cini mi se sto je za kineza od 125cc itekako dobra lova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amstel 17 Napisano Jun 30, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sprint Prijavi odgovor kao problematičan moglo bi se reći i da i ne.Neznam šta je oblak po struci ali je prerada bila ekstra.pogotovo što je rađena na motoru koji i nema neku vrednost /ne mislim ništa loše o kinezima ali su prerade skup hobi i nikad ne vrate uloženo/.stvar je bila u ideji vodilji jer se negde provlači da smo generalno bolji u opciji inovacija sa malo sredstava.Dobar deo prepravki na desnoj strani linka su smešne. Sitne prepravke ok, ko zeli da sredi motor malo da odudara od "mora" kineza kojih ima sad po ulicama naravno ne da odudara da bi odudarao nego eto ko voli da se zanima time, ja npr bi mogao da petljam oko svega po ceo dan da mi ne dosadi ali definitivno ulozen novac nikad neces vratiti, posto su generalno po mom misljenju motori koji se "brzo prerastu" onda ono, sitni detaljcici za "sitan" novac znaju da naprave razliku ko ume lepo da uklopi budzet i dobro da se informise ja sam svoju prepravku uradio za manje od 150 eura i ne zalim uopste nisam dobio ni jedno negativno misljenje. A sto se tice oblaka ja ipak mislim da je vratio ulozeno, taj motor koji je prepravljao je otisao za nekih 1500 eura cini mi se sto je za kineza od 125cc itekako dobra lova ako motor preradjujes da bi nesto zaradio onda to nije posao ja sam raptora 125 preradio zato sto je po meni ovako lepsi, sada cu verovatno dobiti manje para nego koliko sam ga platio ali to mi uopste nije bitno, sada preradjujem challenger-a takodje po mom ukusu uopste ne razmisljam koliko cu para dobiti ako ga i kada ga budem prodavao, sve sto radis moras da uzivas u tome ili od posla nema nista, nekome se verovatno ne svidja ovo sto sam uradio sto je sasvim normalno jer o ukusima nije raspravljati............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Jun 30, 2014 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ortak napravio od Princa 125 na slici je jos u fazi rada. http://s27.postimg.cc/wgwa92f9f/026.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Jun 30, 2014 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan http://s22.postimg.cc/9wtptsqr5/027.jpg http://s28.postimg.cc/r9jih3x9p/029.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Jul 31, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno zanimljive prepravke. Dosta dobrih ideja moze da se pokupi odavde. Super link! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...