maksimovic v2 5 Napisano Octobar 6, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto tema kaze, interesuje me gde mogu kupiti u Beogradu punjac za akumulator za motor?Mislim na one punjace koji odrazavaju akumulator u toku zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Octobar 6, 2013 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naprimer OVDE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano Octobar 6, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan skupo ko djavo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Octobar 6, 2013 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan OVDE je jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
priest77 26 Napisano Octobar 6, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Piaggio Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i sam da ga napravis ako imas iskustva sa elektronikom ili nadji nekog da ti ga napravi: Pogledaj OVDE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Octobar 7, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Ja prošle godine uzeo u Pegazu (web shop). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan skupo ko djavo Nije skupo za ovo : • Namenjen za punjenje 12V olovnih akumulatora (WET, MF, GEL i AGM) od 1,2 Ah do 160 Ah • NOVA FUNKCIJA - uklanjanje štetne naslage olovnog sulfata sa ćelija pre početka punjenja • Impulsno punjenje u svhu održavanja produžuje vek trajanja akumulatora. • Puni čak i potpuno ispražnjene akumulatore. • Poseduje tri jedinstvena načina punjenja za upotrebu na malim akumulatorima, velikim akumulatorima i i poseban način punjenja pri niskim temperaturama, takođe pogodan za AGM akumulatore • Niska struja pražnjenja, neosetljiv na nestabilnost napona (radi na naponu od 220-240 V) • Visoka efikasnost: 85 % • Isporučuje se sa dva izmenjiva konektora, klješta i CTEK brzi konektor • Punjač može biti spojen na akumulator mesecima - idealan za sezonska vozila (motocikli, skuteri, plovila itd.) • Kompaktnog dizajna sa rupama za trajnu montažu • Garancija: 5 godina Imam ga i vredi svaku paru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Octobar 7, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja CTEK MXS 5.0 i dobar je ali ne vredi 100eur nikako. Ja narucio iz Nemacke i izasao me sa postarinom 62eur, doduse pre nego sto su poceli da naplacuju nasi PDV na sve posiljke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
priest77 26 Napisano Octobar 7, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Piaggio Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio u jednoj prodavnici za auto delove i bas sam video ovog kineza. Da li neko ima iskustva sa njim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Octobar 7, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti treba punjač samo za održavanje baterije preko zime pogledaj ovde a ako hoćeš nešto ozbiljnije imaš pregledaj ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano Octobar 11, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi , jau zeo CTEK XS 3600 I prezadovoljan sam :)hvala vam u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...