Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki GPX 750 R HAVARISAN!!!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

imam ja skoro 2 cela gpz600r u delovima rastureni..daj slike sta je havarisano i koliko kesa?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Stara Garda, 274 postova
  • Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI

Krcmi se u delovima.Ne na djuture.. Polomljena je viljuska.Felna je ok. uljni hladnjak razbijen.Vodeni hladnjak je preziveo.Fali i prednji blatobran.Sve drugo je ok..Far i rezervar otisli...

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

ok.mene je zanimao ceo kompletan,ali dobro...pozzz

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

ista i boja...davno bilo..omatoreli smo stari prijatelju..pozzz..

Govori u svoje ime ;)

Ja sam jos mlad i zelen :nanana: (kao rosa u podne)...

:lol: :lol: :lol::zdravo:

Vala bas davno bese... :(

Vidimo se ! :takoje::zdravo:

P.S: ajde prodaj to sto pre da ga ne gledam. Znas da me ponekad obuzme nostalgija, pa povremeno ih nadjem na polovnim automobilima i (kao) razmisljam da bi bilo dobro da ponovo kupim jedan. Nema nisgta od toga, znam i sam, ali prva (japanska) ljubav zaborava nema. .. :neznam:

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

U okolini Kladova stoji jeda GPX 750 R u fantasticnom, ali FANTASTICNOM stanju. Po svemu sudeci mu je opalio rotor-stator. Decko nema novaca da ga sredi, i verujem da ce ga dati za bas ok cenu. Napominjem da je to bivsi motocikl mog dobrog prijatelja, koji je poznat kao Picajzla na kvadrat sto se odrzavanja tice, i da je kod njega bio besprekoran.

Msm, ako je neko zainteresovan, mogu nabaviti kontakt tel sadasnjeg vlasnika, pa Vi od ovog Pecinog i ovog iz Kladova sklopite salonski primerak... :neznam:

• Podržavam 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja