Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav kolegama od novog clana.

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: Suzuki Drz 400Sm

Postovanje dragi clanovi foruma,

Ja sam Filip Obadovic iz Loznice,imam 20 godina, motocikl vozim od svoje 14 godine dobivsi na poklon skuter od tate za uspeh u skoli.

Uvidevsi koleko je lep svet motociklista krenuo sam po okolnim moto skupovima i svaki dan sam stedeo za novi motocikl sa kojim cu moci da putujem.

Sa nepunih 18 godina imao sam tesku saobracajnu nesrecu gde me covek udario autom dok sam isao na trening svojim dvotockasem.

Imao sam tezak prelom noge i svi su mislili da za mene motor vise ne postoji,krisom od ustedjevine sam kupio motor i drzao kod drugara,kad sam se skroz oporavio rekao sam mojima i doterao motor kuci,bunili su se a ja sam rekao motor ili se zenim i nisam se ozenio niti planiram.

Trenutno vozim Suzuki Drz 400Sm. Treniram boks volim pridodu i druzenje,dosta pratim oglase i sto se tice motocikala,delova i opreme o svemu dosta znam.

post-31057-0-99754800-1380552754_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 120 postova
  • Motocikl: BMW F650GS Twin (800), BMW G310GS

batice, dobrodošao na forum1zdravo.gif...

sa tim bajkom imaš tamo po kraju gde da se vozaš, pomalo ti zavidim1aha.gif

p.s. samo slažem se sa kolegom Dukatista u vezi kacige, izvini, bez loših namera, ali u pravu je, ni u šali gologlav na dva točka0takoje.gif

• Podržavam 1

• U prolazu, 9 postova

Hvala na najboljim savetima,imam to u vidu, ovo je bila spontana slika ne nekom nasem poligonu gde nema saobracaja,inace nikad ne idem bez kacige,hvala Kolegama jos jednom na pravim savetima.

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

Pozdrav druze! Inace i jaknu i pantalone furaj uvek preporucujem ti, skoro sam okino a bio sam u sorcu i majci i ne zelis da znas koje su oderotine to bile...

• Podržavam 3

• Drug član, 3827 postova
  • Motocikl: Honda VFR750 RC36

Pozdrav i dobrodosao na forum... Zavidim ti na izboru motora... 0takoje.gif Ja, inace, obozavam supermoto i ako bi imao mogucnosti, upravo bi kupio, kao ti, DRZ-a SM...

A sto se opreme tice, full pa makar bilo i 40 stepeni...0takoje.gif1moto3.gif

P.S. mogao bi i neku sliku DRZ-a staviti...1zdravo.gif

• Podržavam 1

• U prolazu, 9 postova

Hvala najlepse,iskreno da ti kazem Drz sam zeleo i samo mi je on bio u glavi,imao sam pre toga xtx125 yamahu, i nikako da je prodam,coveka sam od maja do avgusta svaki dan zvao da menjamo,i na kraju je pristao,nisam hteo da odustanem i nisam pogresio,prezadovoljan sam, Naravno ubacujem sliku odmah 0takoje.gif

• U prolazu, 9 postova

Ovo je slika sa defilea kroz nas grad,kisa se spustila od jednom,da me pogresno ne shvatite ovo je slika kad sam tek kupio motor,sad sam u ful opremi,cizme jakna pantalone rukavice i naravno kaciga.0takoje.gif Ubacicu jos slika trenutno mi je aparat pokvaren,koliko sutra resavam taj problem pa da vam ubacim i slike malo svog grada da vam prestavim lepote svog mesta i za sve koji bi da naprave voznju do loznice i naravno da se upoznamo.

post-31057-0-44752300-1380660321_thumb.jpg

• Podržavam 1

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

Dobro izgleda skroz! Kad sam uzimao prvi motor mislio sam da uzmem takav XT ali sam nasao bio samo jedan i taj je bio teska krntija pa sam uzeo Sprint Pulsera 125.

Terao je ko zmaj :D

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja