Jump to content

Moto Zajednica

iskustva sa zzr1100

Recommended Posts

• drkadzija, 1224 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

dobri ljudi kakva su vaša isustva sa zzr1100 , šta gledati na polovnom ? šta su mane a šta prednosti? našao sam u ns jednog 94god za 2000e i spreman sam ga uzeti al treba malo savetovanja ???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• drkadzija, 1224 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

momak se zove goran, plavo sivi zzr, kaze da je kliznuo i polomio jednu stranu oklopa pa je sve poskidao, ima sve komplet, naravno sa jednom slomljenom stranicom i sve šrafove sortirane po delovima kojma su pripadali ,inače motor je u voznom stanju i nalazi se kod njegove tetke u garaži a on je uzeo gsxr k6-7 (mislim) i treba da ga isplati

• Svrati ponekad, 186 postova

Imao sam jedan,ali su me majstori,da izvineš j...ali ko magarca,pa moj i nije bio u nekom svetlu,ali da je bio sređen kako je trebalo,......

Motor je..... ne znam kako da ti kazem,....ZVER mu je i suviše blaga reč za opis.Ozbiljno ti kažem

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Prvi motor koji mi je dva puta napunio gaće :D  Sa" zadnje" strane  :D kada sam prvi put pokušao da ga išaltam do crvenog, a  sa "prednje" strane kada sam vidio da kazaljka brzinomjera skače preko 300  ;) ( lagala ne lagala,bio je lijepo vidjeti ) 

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Mozda i ovo malo pomogne.

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9073.0

Prvi motor koji mi je dva puta napunio gaće :D  Sa" zadnje" strane  :Dkada sam prvi put pokušao da ga išaltam do crvenog, a  sa "prednje" strane kada sam vidio da kazaljka brzinomjera skače preko 300  ;) ( lagala ne lagala,bio je lijepo vidjeti ) 

Zbog ovoga taj motor zasluzuje postovanje.To je legenda!

• Svrati ponekad, 430 postova

Pre par godina je bio jedan ovde u Mladenovcu odlican motor.Desio se neobican peh da mu je u voznji spao prednji lancanik.Posle smo nasli na netu da  se to desavalo i na novom ZZR-u.Ovaj je spao jer ga je neko dirao i nije ga lepo osigurao.Cisto ono ako ga uzmes proveri

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja