grof 607 Napisano Januar 15, 2008 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan dobri ljudi kakva su vaša isustva sa zzr1100 , šta gledati na polovnom ? šta su mane a šta prednosti? našao sam u ns jednog 94god za 2000e i spreman sam ga uzeti al treba malo savetovanja ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 15, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Dexteeeeeeeer.......stig'o ti je jedan "pacijent" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Januar 15, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan znas li grofe ciji je mozda ti mogu pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Januar 15, 2008 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan momak se zove goran, plavo sivi zzr, kaze da je kliznuo i polomio jednu stranu oklopa pa je sve poskidao, ima sve komplet, naravno sa jednom slomljenom stranicom i sve šrafove sortirane po delovima kojma su pripadali ,inače motor je u voznom stanju i nalazi se kod njegove tetke u garaži a on je uzeo gsxr k6-7 (mislim) i treba da ga isplati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Januar 15, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Znam motor,nije teze havarisan stvarno je iskliznuo pre toga je bio kao nov.Znam i Gorana .Uz malo farbarije moze opet biti ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Januar 15, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam jedan,ali su me majstori,da izvineš j...ali ko magarca,pa moj i nije bio u nekom svetlu,ali da je bio sređen kako je trebalo,...... Motor je..... ne znam kako da ti kazem,....ZVER mu je i suviše blaga reč za opis.Ozbiljno ti kažem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 15, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Prvi motor koji mi je dva puta napunio gaće Sa" zadnje" strane kada sam prvi put pokušao da ga išaltam do crvenog, a sa "prednje" strane kada sam vidio da kazaljka brzinomjera skače preko 300 ( lagala ne lagala,bio je lijepo vidjeti ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 20, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i ovo malo pomogne. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9073.0 Prvi motor koji mi je dva puta napunio gaće Sa" zadnje" strane kada sam prvi put pokušao da ga išaltam do crvenog, a sa "prednje" strane kada sam vidio da kazaljka brzinomjera skače preko 300 ( lagala ne lagala,bio je lijepo vidjeti ) Zbog ovoga taj motor zasluzuje postovanje.To je legenda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Januar 22, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan kod chika dexa se ti jawi. Shto se mene tiche i mog (ne)iskustwa,znam samo toliko da mu i obrtaljka i km skala skachu skoro istowremeno. . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Januar 24, 2008 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan A na kom motoru ne skacu istovremeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 24, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je hteo reći da se brzinomer penje istom brzinom kao obrtomer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 24, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je hteo reći da se brzinomer penje istom brzinom kao obrtomer. ma pusti, to su ovi hondaši ljubomorni.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Pre par godina je bio jedan ovde u Mladenovcu odlican motor.Desio se neobican peh da mu je u voznji spao prednji lancanik.Posle smo nasli na netu da se to desavalo i na novom ZZR-u.Ovaj je spao jer ga je neko dirao i nije ga lepo osigurao.Cisto ono ako ga uzmes proveri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...