miki083 8 Napisano Januar 15, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan hocu da kupim Airoh Mathisse kacigu , naravno po nekoj normalnoj ceni, to kazem zbog ovih budala iz yamahe rodica, zna li neko gde tu kacigu mogu da nadjem i br tel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1815 Napisano Januar 15, 2008 Drug član, 845 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan AUNER,LOUIS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Januar 16, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma mislio sam ovde kod na Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Januar 16, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Koja ti velicina treba? Da li bi uzeo polovnu? Samo Mathise, ili bi odgovarala i recimo Ar300? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Januar 16, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan kolko pare?? mislim da mi treba srednja velicina...moracu jos jednom da proverim , posalji sliku kacige i kazi koliko para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Januar 16, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Javljam ti se na PM kad dodjem kuci veceras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Januar 17, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Uh, izvini, nisam stigao da slikam kacigu, ali evo saljem ti slike sa neta iste kacige kao sto imam, pa kad slikam saljem ti na mail. Kaciga je AR300, periva coolmax unutrasnjost, velicina M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Januar 17, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zna se,samo od preko mozes da je nabavis za razumnu cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Januar 19, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan M je mnogo mala za moj satelit, treba mi srednja velicina......a sto se tice cena , stender za yamahu fzr600r u yamhi rodicu kostao je 120 i nesto evra, a ja sam uzeo isti u nemackoj ali bukvalno isti za 25 e, znaci ne da hoce da zarade , nego hoce da nas izvredjaju cenama i da nas prave na budale, kakvi ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 19, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan M je mnogo mala za moj satelit, treba mi srednja velicina...... M = medium (engl.) = sredina (srp.)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Januar 23, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan U Louisu je trenutno na popustu model Air, cena 79,95 Evrica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...