BusMan 2025 Napisano Septembar 5, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Igorak, nesto mi deluju masnjikavo te plocice koje si skinuo! Kao da ti curka ulje oko klipova. Mozda bi trebalo da promenis gumice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6442 Napisano Septembar 5, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti vec imas taj motor ? Na rezervoaru kocionog ulja imas prozorce sa nivoom ulja koji ti je pred ocima i ti posle ko zna kog vremena primecujes da mu fali ulja ? Kriv si kao onaj koga si tako lepo castio epitetima Sto se tice srafa za poklopac rezervoara za ulje, ubaci neki drugi sraf (mislim da je m5), navoj je standardan. Samo ga skrati na potrebnu duzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Septembar 6, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Igorak, nesto mi deluju masnjikavo te plocice koje si skinuo! Kao da ti curka ulje oko klipova. Mozda bi trebalo da promenis gumice. Ma ne curi, curi sa semeringa odozgo iz Viljuske pa zamulja cijela klijesta, nije UK ulje,, sad cu to rjesavat, pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan jbt! ako sam dobro skapirao, ti si montirao nove plocice, a nisi zamenio semeringe na stapovima? ako je tako, onda kad zamenis semeringe kupi i novi set plocica posto ces i ove nove da natopis sa uljem, drugo sto me interesuje je kada si primetio da fali ulje u kocnicama, pre ili posle zamene plocica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 6, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan jbt! ako sam dobro skapirao, ti si montirao nove plocice, a nisi zamenio semeringe na stapovima? ako je tako, onda kad zamenis semeringe kupi i novi set plocica posto ces i ove nove da natopis sa uljem, drugo sto me interesuje je kada si primetio da fali ulje u kocnicama, pre ili posle zamene plocica? Jel obavezno menjanje semeringa na stapovima, uvek kada se menjaju kocione plocice kod Afrike, ili sam ja to pogresno shvatio...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pogrešno si shvatio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan jbt! ako sam dobro skapirao, ti si montirao nove plocice, a nisi zamenio semeringe na stapovima? ako je tako, onda kad zamenis semeringe kupi i novi set plocica posto ces i ove nove da natopis sa uljem, drugo sto me interesuje je kada si primetio da fali ulje u kocnicama, pre ili posle zamene plocica? Jel obavezno menjanje semeringa na stapovima, uvek kada se menjaju kocione plocice kod Afrike, ili sam ja to pogresno shvatio...? kao sto rece kolega jager, pogresio si, semering na stapovima se menja kad procure i uvek se menjaju u paru, a plocice se menjaju kada se potrose ili kada ti procure semerinzi na stapovima i naulje plocice i to vazi i za stroma ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 6, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, kolega goso....da si mi nacrtao ne bi mi bilo jasnije, nego sad! Kako bilo na putu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, kolega goso....da si mi nacrtao ne bi mi bilo jasnije, nego sad! Kako bilo na putu? odlicno, ovaj put bez problema ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Septembar 6, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel obavezno menjanje semeringa na stapovima, uvek kada se menjaju kocione plocice kod Afrike, ili sam ja to pogresno shvatio...? Pogresno si shvatio, ovdje se spominje mijenjanje posto su kod Igorak semerinzi procurili, nezavisno od kocnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Septembar 8, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bilo je ulja i motor je kocio, al sam ja to ulje namerno ispustio da naspem novo, a dok je bilo bilo je jako malo al kocilo je, nakon 19 godina red bi bio da ga menjam, inace na motoru je sve originalno iz 1991 godine cak i lanac, tako da vidimo kakav je to kvalitet, sve je ladno preslo 51.000 KM! Ah da, samo gume nisu izdrzale i svima poznato- CDI :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1350 Napisano Septembar 9, 2010 prisutan, 1157 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan da nije 151 000!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Igorak, menjaj motor ne sramoti sektu vise! Na momenat pomislim da je neki preruseni Teneras ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Septembar 10, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan ih ne bi je sad za novog GS-a dao! Sad je sredjena ko curca, sutra je bajker parti ovde kod nas idem s njom padalo ne padalo, Malo me muci dihtung poklopca za ulje glavnog kocionog cilindra, malo curka UK ulje s vremena na vreme, ne znam od cega napraviti taj dihtung i ima li kupiti to gotovo vec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da nema neko da prodaje dobar a polovan set lanac i lančanika od RD04. Moj je na poslednjem zubu na ekscentru, a para za novo nema jer polažem(opet) za neki dan a i svadba se bliži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
artic cat 2 Napisano Septembar 10, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kolasin Montenegro Motocikl: africa twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Kad pomenu lanac da li smije da se krati tj da se izbaci jedan clanak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Laički odgovor-NIKAKO. Kada se toliko istegne sledi mu pucanje koje samo po sebi može da izazove blokiranje zadnjeh točka i nedaj bože pad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 10, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A i najbolje je lanac i lančanike menjati zajedno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
artic cat 2 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kolasin Montenegro Motocikl: africa twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam gledao u jednoj radionici kako majstor na R1 krati lanac.Neki su Cesi imali problem i covjek im ga rijesio i nastavili put.Mislim da on to radi vec godinama i bas cu da ga pitam o mogucnosti kidanja poslije ovih intervencija pa cu napisati sta mi je rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ako ti kaze da je to normalno i da moze opusteno da se radi, menjaj majstora, budzenje i krpljenje tog tipa je u redu kada ti se desi na putu i do prvog servisa gde mozes da zamenis, ali kao trajno resenje i da bi ustedeo par eura, nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
artic cat 2 Napisano Septembar 15, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kolasin Montenegro Motocikl: africa twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze da se remontuje zadnji amortizer na rd04 ili koliko kosta novi i naravno gdje ima da se nabavi,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Septembar 20, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Poz , Afrikancima! ;D Da li zna neko da li pasu sajle kvacila, gasa, rucice kvacila i kocnice, sa Dominatora na Afrike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj afriku, pasu sajle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Oroku, nemaš valjda šestogodišnju zalihu sajli na lageru?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Septembar 20, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, kupio za put, pa ostalo.... A ove rucice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...