vladimir15 19 Napisano Jun 24 U prolazu, 21 postova Lokacija: Gornji Milnaovac Motocikl: Tomos 15SLC/Honda Africa Twin 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Libero je napisao: Hvala za lepe reči, ovaj primerak je sada moja bivša AT, prošlog avgusta je otišla u okolinu Paraćina nakon 11 godina druženja. Sedište je po pitanju udobnosti za touring vožnje daleko udobnije od originala, ne opterećuje sa grčevima i bolovima u gluteusu jer je koncipirano drugačije. Sedalni deo je duži pa je moguće malo uzdužno pomeranje u toku vožnje a prednji povišeni deo omogućava da se to radi lagano i bez naprezanja. Cena je u februaru '23 bila 150€, sada može biti samo veća s obzirom na inflaciju. Imas li neki kontakt telefon od coveka sto je radio sediste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Jun 24 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, XRV RD04 je napisao: Je li tajna koliko vrijedi ovakva afrika? Nije tajna, nema razloga. Cena je bila 3000€, bez kofera koji su na fotografiji, i to je cena koja je mene zadovoljavala u trenutku prodaje, posle 11 godina više nego aktivne upotrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Jun 24 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, vladimir15 je napisao: Imas li neki kontakt telefon od coveka sto je radio sediste? Moto sedišta Srđan Surčin +381 61 6589020 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimir15 19 Napisano Jun 24 U prolazu, 21 postova Lokacija: Gornji Milnaovac Motocikl: Tomos 15SLC/Honda Africa Twin 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Libero je napisao: Moto sedišta Srđan Surčin +381 61 6589020 Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Jun 30 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Zna li ko gde mogu se nabave gumene zastite za dugmad na Tripmasteru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Jun 30 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki tip u Austriji je pravio , na forumu xrv.uk ili , mozda "FAT " svabskom forumu sam video link. Samo budu crne umesto sivih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Jul 1 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo našao sam https://scaleshop.at/Custom-made/Replacement-rubber-caps-for-Tripmaster::1.html?language=en 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 8 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1213 Napisano Jul 8 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Stara Afrika je evergreen. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano Jul 27 (promenjeno) , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Nameštam FACET pumpu za gorivo, ali klasičan priključan za crevo na RD04 udara u kućište filtera vazduha. Da li neko ima viška ili ideju gde u Srbiji da poručim "koleno" ili priključak na 90 stepeni? U pitanju je 1/8"-10mm Inače, ako neko bude isto radio. Po meni veliki problem je prebaciti gumu-nosač sa originalne pumpe na Facet. Nisam uspeo sa grejanjem u ključaloj vodi, vezicama i čašom. Za ovo sam koristio aluminijumski L profil (4 komada od 50cm za 4 ugla pumpe), fen, deterdžent za sudove i vezice. I opet je trebalo dva para ruku i dobrih sat vremena da se guma namesti. Promenio Jul 27 član djiha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Jul 27 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, djiha je napisao: Pozdrav, Nameštam FACET pumpu za gorivo, ali klasičan priključan za crevo na RD04 udara u kućište filtera vazduha. Da li neko ima viška ili ideju gde u Srbiji da poručim "koleno" ili priključak na 90 stepeni? U pitanju je 1/8"-10mm Inače, ako neko bude isto radio. Po meni veliki problem je prebaciti gumu-nosač sa originalne pumpe na Facet. Nisam uspeo sa grejanjem u ključaloj vodi, vezicama i čašom. Za ovo sam koristio aluminijumski L profil (4 komada od 50cm za 4 ugla pumpe), fen, deterdžent za sudove i vezice. I opet je trebalo dva para ruku i dobrih sat vremena da se guma namesti. Bolje mikuni vakuum pumpu da si kupio mala zgodna i uvek radi.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano Jul 27 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, deys said: Bolje mikuni vakuum pumpu da si kupio mala zgodna i uvek radi.. Ma bačene pare, ionako ide bez pumpe, samo sipam benzin na svakih 150km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Jul 27 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, djiha je napisao: Ma bačene pare, ionako ide bez pumpe, samo sipam benzin na svakih 150km Vakum_pumpe_slavine_goriva MOTOSHOP-DELOVI.RS Vakum pumpe (slavine goriva) evo vidi ovakve ja imam jednu od ovih ima duze od 5 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Avgust 15 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pumpa benzina, gledam kod Kontakt | Ovlašćeni Servis OVLASCENISERVIS.COM Kontakt Ovlašćeni Servis... li nikako se ne javljaju na telefon, jel zna neko jel ovaj prodavac pouzdan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonikeda 52 Napisano Avgust 15 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 7. 2024. at 17:20, deys je napisao: Bolje mikuni vakuum pumpu da si kupio mala zgodna i uvek radi.. Slazem se, radi godinama bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano Avgust 15 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan Nabudžio sam Facet 40105, došao do Crne Gore. Za sada radi odlično, ne prelivaju karburatori, ide kao i pre.Ova kolena sam poručio preko Alija pa ću po povratku sa mora prepakovati.Sent from my 21081111RG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Avgust 16 (promenjeno) Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko ko je uzimao set za reparaciju slavine da sibne neki link za kupovinu gde ima? Ako se moze prepakovati ista. Moja kaplje. Ako uopste moze da se reparira. Promenio Avgust 16 član plumber.ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XRV RD04 34 Napisano Avgust 22 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,treba da mijenjam lezajeve na prednjoj viljusci na RD 04. Nasao sam u PG ovaj kuglicni.Da li moze umjesto valjkastog,hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6320 Napisano Avgust 22 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako je odgovarajuća dimenzija može, samo će dosta kraće da traje od valjkastog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Avgust 23 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Moze naravno, mislim da su fabricki kuglicni.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Septembar 6 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Afrikanci,hocu da zamenim ovo sediste sa fabričkim sedistem od RD07A ,ovo sediste mi je znatno niže od fabričkog i zato mi ne odgovara jer sa visok tj imam duge noge,sediste koje je na motoru je profi preradjeno sa kombinacijom dva materijala tj materijal na kome se sedi ne kliza i veoma je komforan za voznju u odnosu na fabrički a ima i izvezeno Africa Twin na prelazu dva nivoa sedista,skoro je presvučeno i nema ni jedno ostecenje . 063284250 broj za info 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Septembar 29 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 30 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XRV RD04 34 Napisano Octobar 1 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo,pitanje mozda cudno - poslije skidanja i ciscenja karburatora sada cujem neki zvuk drugaciji nego ranije,rekao bih glasniji.Kao da dolazi iz karburatora neki cudan zvuk i to jaci kako dodajem gas.Cuni mi se i da slabije vuce nego ranije.Sve sam vratio kako je i bilo prije demontaze,hvala i pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16320 Napisano Octobar 3 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Negde ti vuce fals vazduh, pregledaj gume da nisi negde naguzvao, da li lepo nalezu i selne da li stoje kako treba i da li su stegnute. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...