veskotg 44 Napisano Jul 9, 2015 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene opet,posle dužeg vremena. Afrika,koju ste znali , ne svi, je ukradena u Pragu,u maju. Bol je prošla,sad je nađena nova,u extra stanju ,uvezena iz Luxemburga,polira se i sređuju sitnice. E sad,trebaju mi koferi i nosači. Imao sam Kappa GARDA-komplet,i bio sam mnooogo zadovoljan sa njima. Nisam vozio off previše ali ne bježim od aluminijskih kofera. Ukoliko bih našao nešto interesantno,ja bih došao gdje treba i to ''instalirao''. Sve ponude mi možete slati ovdje i na PM,kao i na viber +382/67/635721 Pozdrav svima i sreća na drumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rb26 20 Napisano Jul 10, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda VFR 1200F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Jedno pocetnicko pitanje: moze li se promeniti pozadinsko osvetljenje na tripmasteru, i ako moze kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 23, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li rešenja za pinjon? Pre neki dan se zaglavih sa kravom u pesku..dosta je digla temperaturu..i zalepile platine..pumpa je zujala na kontaktu.. Kad se ohladila sve je bilo ak..ali kako ću sa ovim motorom voziti po Kavkazu i Gruziji..poslušah savet ćelavog i uz pomoć Šumara ispravismo inžinjerski propust japanskih stručnjaka.. Uz malo muke i bez vazelina uglavismo vakumsku pumpu od ST Znam da će se mnogi zgroziti kad čuju ovo.. ALI sve odlično radi i pasuje uz manje korekcije.. fi 6 redukcija na fi 8.. mali šrafić u rupicu gde se kači vakumetri..i radi sve kao da je fabričko.. nema više elektrike..a vakum pumpa nikad nikom nije crkla na ST..dok problem sa pumpom imaju svi pre ili kasnije.. Ovo mi je bila sigurnija i jeftinija varijanta nego da jurim pumpu od japanskog auta.. ili original, ili već drugo neko rešenje.. a i neće se više hladiti gorivom rezervoara..i time mene dodatno još grejati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Jul 23, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je ta pumpa odlicno resenje, mnogo jednostavnije nego na Africi, i uvek sam se pitao zasto ljudi ne stave to kad im rikne ili zeza elektricna. Samo ta vakuum pumpa ima jednu manu. Ne predstavlja nikakvu prepreku gorivu pri slobodnom padu. Ako su iglice ili plovci lose nastelovani u karburatorima a goriva ima mnogo, hoce da prelije, tako da bi trebalo staviti neki nepovratni ventil posle pumpice ili stalno zatvarati slavinu rezervoara pri duzem stajanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 28, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Može li set lanac lančanici za RD07 da pasuju na RD04? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 28, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Set odgovara za RD04-RD07-RD07a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Avgust 12, 2015 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pinjon za RD04. Ako neko zna sta uraditi da duze traje. 0641184604 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 12, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan U metalnom kucistu ima spiralna osovina koju pogoni plasticni zupcanik a ona sajlu. Ta osovina ima mali hod gore-dole ali se vremenom taj hod poveca i sahranjuje plasticni zupcanik. Sve sto je potrebno da se taj problem resi je sledece: -probusiti rupu sa donje strane metalnog kucista u pravcu osovinice -napraviti navoj u toj rupi -zavrnuti sraf da pogura osovinu i dobije luft od oko 1mm. -kupiti nov plasticni zupcanik Samo time si miran bar 50000km koliko radi pinjon koji smo na taj nacin sredili. Srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Avgust 12, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Evo pomenutog resenja u pdf-u sa sve slikama AT Pinjon fix.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Avgust 13, 2015 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Avgust 14, 2015 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan A ne hvališ se da si pazario Africu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Avgust 14, 2015 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A ne hvališ se da si pazario Africu Opa bato ....Cestitamo !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Avgust 14, 2015 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Da li taj fazon radi i na TA, mene moj počeo da zeza meri km al preskače tj čas radi čas ne. Brzinu pokazuje tačnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Avgust 14, 2015 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Fala Dule.Tebi Gorane sam se licno falio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 15, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan E sad,trebaju mi koferi i nosači. Zdravo Vesko, prvo zao mi je sto ti je ukraden motor jer znam kako bih se ja osecao da mi se to desi. Ujedno ti cestitam i na novoj Africi nek se sluzi u zdravlju i veselju Ako te i dalje interesuju bocni koferi (ne znam da li si pazario u medjuvremenu) ja se bavim proizvodnjom istih. Ako te zanima baci pogled na fb stranu https://www.facebook.com/AlienMetalworks ili na sajt (koji ne stizemo da azuriramo pa mozda bolje na FB stranu) http://alienmetalworks.com Neke od kolega sa foruma su kupili ove kofere pa mozes da ih pitas za iskustva posto bi bilo malo nerealno da ja pricam o onome sto pravim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Avgust 17, 2015 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lijepim željama ! Već sam ja ranije ispratio rad u AMW, i veoma sam bio zadovoljan onim što sam tamo vidio. Svakako, planiram da dođem u BG, da ažuriram HARDWARE, pa ću se javiti na vrijeme, i nadam se da ću biti i ja zadovoljni korisnik... Veliki pozdrav! Sent from my SM-N910C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Septembar 14, 2015 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Da li su bocni nosaci kofera isti za RD 04 i RD 07. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan KG 34 Napisano Septembar 21, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene opet,posle dužeg vremena. Afrika,koju ste znali , ne svi, je ukradena u Pragu,u maju. Bol je prošla,sad je nađena nova,u extra stanju ,uvezena iz Luxemburga,polira se i sređuju sitnice. E sad,trebaju mi koferi i nosači. Imao sam Kappa GARDA-komplet,i bio sam mnooogo zadovoljan sa njima. Nisam vozio off previše ali ne bježim od aluminijskih kofera. Ukoliko bih našao nešto interesantno,ja bih došao gdje treba i to ''instalirao''. Sve ponude mi možete slati ovdje i na PM,kao i na viber +382/67/635721 Pozdrav svima i sreća na drumu! Ja sam bio u maju u Pragu motorom. Tacnije nas osmorica, odmah posle Xross-a. Steta sto se nismo sreli. A Motore na nasim tabicama nisam Video ni jedan Osim ovih sto su bili u ekipi samnom. U svakom slucaju puno srece sa novim motorom. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Octobar 1, 2015 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Drugari je pasuje zadnji točak od Transalpa 96 god na Afriku rdo3? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Octobar 1, 2015 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na svoju RD03 svojevremeno stavio zadnji tocak od Transalpa 600, 1993-ce godiste, model sa diskom. Identicna je feluga, samo nije eloksirana u zlatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Octobar 6, 2015 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Napokon sređena i još malo plaćena! E sad, imam jedan problem: Bord compjuter ne radi kako treba, i mora se servisirati. Ko to radi, imate li kakvih iskustava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Octobar 6, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je konektor korodirao ili da je potrebno samo zameniti elektrolite (godinama se rasuse) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Octobar 6, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Napokon sređena i još malo plaćena! E sad, imam jedan problem: Bord compjuter ne radi kako treba, i mora se servisirati. Ko to radi, imate li kakvih iskustava? Nadjesh ovde na forumu clana Arakis ili Joska, oni mogu da ti poprave. Inache to nije bord kompijuter nego trip master... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Octobar 6, 2015 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Znam za Jošku ali nisam znao da i to radi. Poslato konjom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crveni Zmaj 7 Napisano Octobar 6, 2015 U prolazu, 40 postova Lokacija: Heidenheim an der Brenz, Nemacka Motocikl: Xl 1000V Varadero, Africa Twin XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ostvario svoj drugi decacki san i postao vlasnik Kraljice Pustinje, da podelim sa vama ako pripadam sekti ☺. Motor je u odlicnom stanju, zena ju je vozila, XRV 750 RD04, 93 godiste, 70000km na satu, redovno servisirana u ovlascenom Hondinom servisu, evo i slike i kasnije ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...