aca-pn 6434 Napisano April 30, 2013 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan neka ti ih prodavac posalje busom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 30, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan koje ulje stavljate u agregat i vile, i koji antifriz? Motul ... Hvala! Juče rano ujutru sam uzeo novu tablicu i odmah seo da odvozam jedan krug, to je bila prva ozbiljnija vožnja od kako sam ga kupio. Posle approx 200km (Beograd - Avala - Mladenovac - Smederevo - Beograd) skapirao sam da ćemo AT i ja biti prilično dobri drugari. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marence 5 Napisano Maj 10, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Vracar Motocikl: KTM 990 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da proda seriski auspuh za Rd07? Imam ja ako treba jos. vrlo jeftino bih ga dao Marence 065 81 41 000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 12, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan koliko troši vaš RD04? juče sam posle 114km natočio 7,48L, a posle kada sam stigao u BGD posle 60ak km sipao 4L. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Membrane na krbovima, štelovanje smeše i sinhronizacija pa ceš svesti to na 6lit. Možda i manje, ne znam kako je voziš. Ako je nisi zatezao preko 130 ta potrošnja ti je preterana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 12, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan nisam prebacivao preko 5000 obrtaja i nism prelazio 120 kratko na autoputu a posle sam vozio skoro 100km po lokalnim putevima. uglavnom vozim tako da se vrti na 4000 rpm osim ako uzbrdica traži više snage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Maj 12, 2013 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan nisam prebacivao preko 5000 obrtaja i nism prelazio 120 kratko na autoputu a posle sam vozio skoro 100km po lokalnim putevima. uglavnom vozim tako da se vrti na 4000 rpm osim ako uzbrdica traži više snage. Pri takvom rezimu ne bi smela da prebaci 5.5-6 l Kolega Acimo je vec nave par stvari koje bi mogao da pretresesh .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 12, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan videcu da sutra skoknem do Rev-a pa da vidim sta moze da se uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 16, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan danas opet proverio: 60km sa 4,33L sto mu dođe oko 7,21L na 100km. mislim da mu ne gine štelovanje i blago utezanje btw, nisam još bio do majstora, sutra ga zovem. i da li neko može da mi objasni koliko krugova može da se otvrdne zadnja suspenzija? sjajna stvar što to može i novčićem da se podesi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 16, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan e, trt! eto ti sad! upravo sam izračunao da je prosečna potrošnja zapravo 6.56L na 100km onda kada sam sipao gorivo posle 114km vožnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 16, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan a jesi li sredjivao sta?! stelovao i ostalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 17, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan nisam, hteo sam još jednom da proverim pre sređivanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 17, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan obavi sinhronizaciju i ciscenje karbova, to je nesto sto treba uraditi bar jednom godisnje a po svemu sudeci to kod tebe(tj na tvom motoru) nije skoro radjeno. Mozda bi trebalo i ventile da proveir i nastelujes ako vec teras kod majstora, jer ipak je pocetak sezone pa da budes miran do sledece.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 18, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ventile obavezno, ako su davno stelovani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Maj 21, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ona nije odraz statusa ...niti perfomansi, za nekog niti ideal lepote . Za ljude koji je vole vreme je stalo i njima je super . Da su je napravili kvalitetno , jesu ! To vec i vrapci znaju . Svima je pruzila i vise od ocekivanja (jos uvek to radi ) a i za ono malo razocarenja samo potvrdjuje da nista nije idealno jer da je drugacije ne bi valjalo. Cudan je komad gvozdja kad normalan covek pomisli da ima zivota u tih 230 kg... Pitam se da li sam normalan ...znam da nisam jedini i to mi je dovoljno ! Pozdrav svim sadasnjim i buducim vlasnicima ove carolije . Uvek mi bude milo kad naletim na ovaj post pa reših da ga izvučem iz zaborava i da možda još nekome ulepšam dan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 21, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko, vala, jesi! Meni stvarno jesi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Maj 21, 2013 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I meni takodje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Maj 21, 2013 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ona nije odraz statusa ...niti perfomansi, za nekog niti ideal lepote . Za ljude koji je vole vreme je stalo i njima je super . Da su je napravili kvalitetno , jesu ! To vec i vrapci znaju . Svima je pruzila i vise od ocekivanja (jos uvek to radi ) a i za ono malo razocarenja samo potvrdjuje da nista nije idealno jer da je drugacije ne bi valjalo. Cudan je komad gvozdja kad normalan covek pomisli da ima zivota u tih 230 kg... Pitam se da li sam normalan ...znam da nisam jedini i to mi je dovoljno ! Pozdrav svim sadasnjim i buducim vlasnicima ove carolije . Meni moja posle 4 godine i dalje nije dosadila i po svemu sudeci druzicemo se josh dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 21, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema sanse da dosadi. Ko je jednom imao, uvek joj se vraca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Maj 22, 2013 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan paz da nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 23, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ti da cutis, nesto te odaje slicica pored svakog posta koji napises Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Maj 23, 2013 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Od sve ljubavi osta samo slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Od sve ljubavi osta samo slicica Aco da ti sad neko pokloni 3 soma, sta bi kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Fiat Stilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Maj 23, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Malo je 3000 za bas dobar RD 07 . Djavole dodaj coveku bar jos 500 evrica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...