zextreme 1293 Napisano Januar 15, 2012 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan E pa nek je sa srecom!!!! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 15, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Fala, fala... bilo je već i vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Januar 15, 2012 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kad nesto radis kako valja obicno traje duze! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Januar 15, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio prezadovoljan sa Carbon Lorraine sinter plocicama koje mozes da kupis u Gevari, Beograd. Ne znam tacnu cenu, red velicine 30-35e. meni su se CL prednje plochice mnogo brzo potroshile (ispod 20.000km)... sad sam opet na nissin i traju vec 16.000 i nisu se mnogo potroshile... Plocice koje se trose ne trose disk. ...pa ti vidi! ma sve ok, ali ovo je previshe brzo... kao da su od kompresovanog kartona pravili... mada ljudi prijavljuju i potroshnje od 4l... neki voze do 4.000 obrtaja pa im sve traje vechno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, sad opusteno sledecih 500.000 km do sledeceg osvezavanja agregata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
africanator 24 Napisano Januar 15, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: africa twin RD07 i Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru,sretno ti bilo sa AT.Da te sluzi bez problema,kao sto to i inace biva sa Afrikama.Sretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 15, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma služila je ona mene savršeno sve dok nisam odlučio da je otvaram. Jedino me je jednom prilikom izdala kada su se slepile platine na pumpi za gorivo. No da sam onda znao da može i bez pumpe ako je pun rezervoar, ne bi bilo ni tog jednog jedinog slučaja! A u pravu je Matijak, sad sam miran sledećih 500.000 Hvala vam drugari na lepim željama, stvarno mi mnogo znači što sam je ponovo sastavio. Jbg, šta ću, volim je Kada je pustila zvuk iz izduva, bila je to najlepša muzika koju sam čuo u poslednjih nekoliko meseci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1850 Napisano Januar 15, 2012 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Ma služila je ona mene savršeno sve dok nisam odlučio da je otvaram. Jedino me je jednom prilikom izdala kada su se slepile platine na pumpi za gorivo. No da sam onda znao da može i bez pumpe ako je pun rezervoar, ne bi bilo ni tog jednog jedinog slučaja! A u pravu je Matijak, sad sam miran sledećih 500.000 Hvala vam drugari na lepim željama, stvarno mi mnogo znači što sam je ponovo sastavio. Jbg, šta ću, volim je Kada je pustila zvuk iz izduva, bila je to najlepša muzika koju sam čuo u poslednjih nekoliko meseci pogrešno ti stavljena decimalka...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 15, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije, nije... budi ubeđen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 15, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Nije, nije... budi ubeđen Jageru , ne zameri mom prijatelju . Od silnih opoziva i sijaseta servisnih radnji za svoje bavarce obnevideo covek. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 15, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa navikli oni da na 50.000 moraju po neki veliki servis napraviti. Valjda misle da tako mora i na afrikama. Ah, kakva zabluda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Evo, pa ako je neko pri parama... http://www.ebay.de/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemnext&item=140682546959.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Januar 16, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan pih malo mi fali a lepa je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Januar 16, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan to je cenkanje, ici ce to josh gore 1600€ trenutno, nije doshlo do zheljene cene prodavca... videcemo za koji dan i da, da se pohvalim, uzeo sam gomilu sitnica u kesicama za afriku... mnogo lep osecaj staviti lepe, nove shrafove itd i centralni shtender samo originalni kupovati.. ni jedan se ne dizhe tako lako... ni jedan ne stoji tako lepo... prezadovoljan sam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan ni jedan se ne dizhe tako lako... ni jedan ne stoji tako lepo... prezadovoljan sam.. Ma o cemu prica ovaj covek?! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 16, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da si afrikanac, znao bi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Bilo, pa proslo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 16, 2012 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan centralni shtender samo originalni kupovati.. ni jedan se ne dizhe tako lako... ni jedan ne stoji tako lepo... prezadovoljan sam.. Koliko je kostao oridjinal? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 16, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo, pa proslo... Znam, zbog toga ti je krivo što ti se sada ne diže lako. Po službenoj dužnosti nisam mogao da izdržim da ne prokomentarišem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Januar 16, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan perverznjaci @Boban hondinom centralnom shetaju cene od 170€ do 215€... zavisi gde ga uzmesh i koliko puknesh za poshtarinu itd... sw motech koshta oko 150€ itd... mislim da vredi razlike u svakom sluchaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1850 Napisano Januar 16, 2012 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan možda bi bilo dobro pitati OVDE...... Pre dve godine sam platio centralni za trafiku, pardon Afriku 130 eura, ako se ne varam..... Kome treba neka pošalje mail pa neka se raspita..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Januar 17, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan možda bi bilo dobro pitati OVDE...... Pre dve godine sam platio centralni za trafiku, pardon Afriku 130 eura, ako se ne varam..... Kome treba neka pošalje mail pa neka se raspita..... pishe da su distributeri za sw motech.... sw motech u louis-u koshta 175€, ne znam koliko je kod njih... ali dane ima na africi taj shtender i jedva dizhe motor... http://www.louis.de/_10c71db9f1f59344eaba5b33299f1eee24/index.php?topic=search&searchterm=10046718&cmd.x=10&cmd.y=7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Januar 18, 2012 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ja poceo po malo da se zanimam i sredjujem "motorce" za prolece. Bode mi oci rupa na mestu desne plastikice na masci, pa ako neko ima viska istu nek mi se javi, rad sam da je otkupim (ako neko ima i levu viska nece se baciti posto mi je leva polomljena). Evo uokvireno ono sto mi fali... Usput ako neko ima i zadnji desni fuzaster bi mi dobrodosao, nosac sam nabavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Januar 18, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Te dve plasticice ni ja nisam uspeo da nadjem kada sam imao pad.. Bila je naprsla i prilikom pada samo se razletela po putu. Sva sreca tata se vratio kasnije i pokupio delove te plastike, da sam na kraju mogao da je zavarim i napravim delove koji su mi falili... Vidi na ebay-u da nadjes.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
x 1 Napisano Januar 19, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan AKO NEKOME ZATREBA RAM RD04,92GOD NEK SE JAVI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...