PARYS 1 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Ne ma drame majstore - ako hoces mozes lako da promenis par delova i gotovo. Koliko i sta ti tacno treba? Pa treba mi da je malo viša, i da mogu da prilagodim suspenziju teretu... A ako 07 ima, kao što trenutni rezultat u glasovima za i protiv govori, onda je bar taj deo rešen. Što se tiče podizanja, kapiram da bi zamena onoga što je TA96 postavio bila ok rešenje... Bemliga, svi nešto spuštaju bajkove, a ja bi da dižem :D Koliko je tih "malo visa"? Druze - moras se odluciti sta bi hteo. U svakom slucaju na onoj slici sto sam ranje prikazivao menja se ona koska (deo broj na duzu ili kracu i onda se dize ili spusta (ako ti ves matica na amortizeru ne dozvoljava vise). Predlazem da sednes na moju jednog dana pa da vidis prvo da li hoces stvarno. Ima prednosti i mane o kojih mogu nesto da ti kazem. Sve u svemu na bih moju spustio za 3 cm. Mozda cu zimus raditi na tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 500 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu na bih moju spustio za 3 cm. Mozda cu zimus raditi na tome. Ovo je divno . Ja planiram moju da dignem toliko. Znas sta: ajde dodji ti do mene, zamijenimo dog bones: ja tebi moje, ti meni tvoje i svi sretni. Plus jmozemo neki tour ovuda. BBQ on me... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Septembar 29, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel pricate o ovome ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 500 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Jel pricate o ovome ? ;D To, to . Nego, koje je godiste tvoja afrika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Jes da nisam sektas, al' planiram da iduce godine uzmem neki TA 600 ;D Malopre sam vrsljao po netu i naleteo na OVO :o Honda Africa Twin 1200? Honda Africa Twin 1200 for the moment is little more than a voice still never confirmed by the Japanese House. What is certain is that if they miss in a segment - that of enduro road - which today represents a good part of the motorcycle sold, but Africa Twin, as it was conceived at the still missing: capable of addressing travel even in pairs, low operating costs, maintenance and easy to fit any type of terrain. We expect to infomotori.com the forward, certain that many of you await your return. In the meantime we asked Oberdan Bezzi to trace the lines of future Africa Twin and have it described as follows. It was not in Cologne and perhaps Honda will not even all'EICMA, but is ready and has the potential to be the worthy heir of the legendary Africa Twin born in late 80s. The V-twin has been an increase of up to 1200cc engine capacity (compared to her cousin Varadero), but in addition the whole motion was designed to return the lighthouse to be covered by category. First, the extent of the front wheels with 21 "rear and 18", as if to say that wanting and having the capacity, some puntatina in a route that is not only a "white road" you can also do. Then the weight that despite the tonnage of the motion is vocifera as surprisingly low compared to competition. However, the saddle is higher because of the nature and sporting a long suspension travel. The frame is steel with parts alloy. One way, the new Africa Twin, which is exactly half way between the big enduro travel and more markedly sports such as R1200GS and HP2, to stay at home BMW. The design is based on not appear too heavy albeit with an image of strength definitely perceptible. Finally, the livery is a tribute to Africa Twin original 1988 blue and red blue and white logo with the HRC (which has contributed to the development) in beautiful exhibition. Izvor: www.motorcyclespecs.co.za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Septembar 29, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel pricate o ovome ? ;D To, to . Nego, koje je godiste tvoja afrika? `95 .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Jes da nisam sektas, al' planiram da iduce godine uzmem neki TA 600 ;D Malopre sam vrsljao po netu i naleteo na OVO :o Izvor: www.motorcyclespecs.co.za Video ja ono jos pre godinu dana. Nista od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je tih "malo visa"? Druze - moras se odluciti sta bi hteo. U svakom slucaju na onoj slici sto sam ranje prikazivao menja se ona koska (deo broj na duzu ili kracu i onda se dize ili spusta (ako ti ves matica na amortizeru ne dozvoljava vise). Kol'ko maximalno može (u granicama realnosti) ali da mogu da dohvatim zemlju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6678 Napisano Septembar 29, 2009 Enduraš, 6515 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A koja je poenta dizati Afriku ? Fabricka visina joj je sasvim dovoljna za offroad koji ona (i vi) mozete da podnesete. Ja sam moju spustio par cm i reeeetko mi se desava da zakacim negde plehom. Za neki zesci offroad afrika ionako nije, a za brzu vonju po makadamu i sumskim putevima visina joj je dovoljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan A koja je poenta dizati Afriku ? Fabricka visina joj je sasvim dovoljna za offroad koji ona (i vi) mozete da podnesete. Ja sam moju spustio par cm i reeeetko mi se desava da zakacim negde plehom. Za neki zesci offroad afrika ionako nije, a za brzu vonju po makadamu i sumskim putevima visina joj je dovoljna. Slazem se u potpunosti. Jos jednom da vam kazem - devojka na snizenoj za njeno 163cm africi natovarenoj do 350kg do Bhutana (turska, azerbeijdzan, iran, turkmenistan, uzbekistan, kina, nepal, india, bhutan). Tamo ne ma asfalta. Ako neko misli Afrikom na Kablar - nek se ne vara - to mozemo samo mi Kepo, Raca (na TA) i ja. Ali sve ostalo za Afriku je dostupno sa fabrickom visinom bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Volim da gledam iznad krovova u saobraćaju, eto.... Ne mora da ima veze sa off-road vožnjom, volim kad je motor visok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6678 Napisano Septembar 29, 2009 Enduraš, 6515 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E onda kupi hoklicu za zamenu svecica na BMW-u, pa je montiraj na sediste Afrike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo covek kaze da njegova RD07 nije imala regulator hard-soft pa ubacio adapter i stavio regulator od RD04. Stavio je i oprugu od RD04 koja je 6mm kraca od originalne RD07 ali je zato tvrdja i motor mu je manje propadao. http://www.qsl.net/iz7ath/moto/ammortizzatore/pag10.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2054 Napisano Septembar 29, 2009 Teoreticar ..., 12120 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko misli Afrikom na Kablar - nek se ne vara - to mozemo samo mi Kepo, Raca (na TA) i ja. Ali sve ostalo za Afriku je dostupno sa fabrickom visinom bez problema. Mislis zbog visine motora? Peo sam se i ja nedavno gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da AT ima slicno kacenje amortizera kao TA tako da je dovoljno uraditi kod strugara ovako nesto p.s. Kod TA kada se produzi za 13mm nosac amortizera dobije se nekih 40mm na tocku. To... Dalje, čitajući po netu, mislim da sam naišao na podatak da RD07 nema onaj "ventil" za podešavanje amortizera (ne opruge, već gasnog cilindra) - tačno li je to? Dobio sam iz italije nacrte kako se produzava prednja vila na TA za 40mm verovatno da isti princip moze da se primeni i na AT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko hvala , pogotovo na ono 'pažljivo pročitaj'....normalno i iskopirao! Mojoj 03 je 'rađeno' sedište, tako da je izgubila par santima ali dobila na udobnosti. Želeo bih da je podignem za par santima jer punim stopalom se oslanjam a mogu još da savijem noge sa visinom od 188cm. Zna li neko na koji smešan način je došlo do toga da u mojoj saobračajnoj stoji da je masa praznog vozila 290kg. Neko je već napisao u jednoj temi da je merio na vagi i da je njegova zaista teška oko 240-260kg! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Moja je '95 i ima podesavanje zadnjeg amortizera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Septembar 29, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au, ala ste se danas raspisali Neka, neka... Oko izduva jedno pitanje: Nudi mi se izduv, u perfekt stanju, ali za RD04. Da li to može bez neke veće problematike da se okači na moju RD03? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko na koji smešan način je došlo do toga da u mojoj saobračajnoj stoji da je masa praznog vozila 290kg. Neko je već napisao u jednoj temi da je merio na vagi i da je njegova zaista teška oko 240-260kg! Jer su sluzbenici SUP-a, MUP-a, carine i ostalih drzavnih sluzbama obuceni da budu nepismeni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Septembar 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Au, ala ste se danas raspisali Neka, neka... Oko izduva jedno pitanje: Nudi mi se izduv, u perfekt stanju, ali za RD04. Da li to može bez neke veće problematike da se okači na moju RD03? A postavlja se pitanje šta će ti? Da ti tutnji u glavi kada stigneš u Bgd iz Subotice? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ej, ljudi, evo nesto interesantno, ne znam, da li ste videli!!! www.advrider.com/forums/showthread.php?t=265584 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Septembar 30, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au, ala ste se danas raspisali Neka, neka... Oko izduva jedno pitanje: Nudi mi se izduv, u perfekt stanju, ali za RD04. Da li to može bez neke veće problematike da se okači na moju RD03? A postavlja se pitanje šta će ti? Da ti tutnji u glavi kada stigneš u Bgd iz Subotice? ;D Ne bre Moj je već na kraju života, izgoreo je i treba mu zamena A nudi se dobar od RD04, samo ne znam da li odgovara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Septembar 30, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ej, ljudi, evo nesto interesantno, ne znam, da li ste videli!!! www.advrider.com/forums/showthread.php?t=265584 Ovako nesto Lalajko da organizuje, skupljanje kod OMV-a na izlazu iz Delhija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ej, ljudi, evo nesto interesantno, ne znam, da li ste videli!!! www.advrider.com/forums/showthread.php?t=265584 Ovako nesto Lalajko da organizuje, skupljanje kod OMV-a na izlazu iz Delhija Samo da danas zatvorim kombinaciju, i eto mene ponovo na Africi, a onda ce mo lako!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Eto moje kolege sa Polsjog foruma www.africatwin.com.pl Odite jos na www.worldonbikes.pl Ti drugi su jos jaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...