Shuster 151 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci nasao sam jednu rdo3 u solidnom stanju na starne table,jel zna koliko kosta carina i porez za nju bez registracije?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 12, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dragi moji afrikanci i ostali bikeri:, evo da se i ja pohvalim da sam od danas ponosni vlasnik jedne prelijepe i dobro odrzavane honde rd03. taman dok sam iscitao ovo malo stranica legao je i kredit i kupio sam jeeeee .jos par sati do novih tablica i odo u ......... svima sam vam zahvalan na ovim lijepim pricama i korisnim komentarima prema kojima sam se i odlucio za ovaj poduhvat kupovine. africa je presla stvarnih 72000km koliko tvrdi vlasnik, a ja mu vjerujem.dobra je i utegnuta ima po koja sitnica tipa fali saraf na plastici ali je inace ok eto toliko od mene ,a slike postavljam kad je uslikam i skontam kako se kace C E S T I T A M O ! ! ! ! ! Dobro ti nama dosao u sektu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 18, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel slucajno zna neko gde da nabavim onaj jedan vanstandardan semening za prednji tocak za RD07/07A ili moram da narucujem od preko? P.S. Astrid i Avala metal ga nemaju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jun 18, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel slucajno zna neko gde da nabavim onaj jedan vanstandardan semening za prednji tocak za RD07/07A ili moram da narucujem od preko? P.S. Astrid i Avala metal ga nemaju ... Nema nigde kod nas, moraces da porucis od preko, Gosa je istu muku imao i resio je tako sto je porucio od preko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jun 18, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jel slucajno zna neko gde da nabavim onaj jedan vanstandardan semening za prednji tocak za RD07/07A ili moram da narucujem od preko? P.S. Astrid i Avala metal ga nemaju ... Mislim da ne moras da narucujes!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 19, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel slucajno zna neko gde da nabavim onaj jedan vanstandardan semening za prednji tocak za RD07/07A ili moram da narucujem od preko? P.S. Astrid i Avala metal ga nemaju ... Mislim da ne moras da narucujes!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 80 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Xtz750 ; TE610e, RD07, 990 advR, 1090 advR Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji afrikanci veliki pozdrav. Da li neko zna da li kod jovice sa uba moze da se naruci neka rd07 ili da li ima neko da prodaje rd07.?Digao sam kredit i sada polako gledam i razgledam oglase, ali slaba ponuda. I taman da iskoristim i priliku da pokusam da nadjem komsiju koji vozi rd07 mislim da je sive boje ima neki dobar izduv i parkira je u garazi u bul. Mihajla Pupina na Novom Bgd-U. Preko puta doma zdravlja... Vidjao sam je i na Uscu....? Hvala. a komsija ako i ti procitas poruku oglasi se. :-) :-) ...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jun 20, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji afrikanci veliki pozdrav. Da li neko zna da li kod jovice sa uba moze da se naruci neka rd07 ili da li ima neko da prodaje rd07.?Digao sam kredit i sada polako gledam i razgledam oglase, ali slaba ponuda. I taman da iskoristim i priliku da pokusam da nadjem komsiju koji vozi rd07 mislim da je sive boje ima neki dobar izduv i parkira je u garazi u bul. Mihajla Pupina na Novom Bgd-U. Preko puta doma zdravlja... Vidjao sam je i na Uscu....? Hvala. a komsija ako i ti procitas poruku oglasi se. :-) :-) ...pozdrav Komsija je GURU za Afrike i zove se Gosa!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 80 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Xtz750 ; TE610e, RD07, 990 advR, 1090 advR Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi Gosa prodavao svoju Africu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
artic cat 2 Napisano Jun 20, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kolasin Montenegro Motocikl: africa twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Mala pomoc,kada predjem preko rupe ili ivicnjaka cujem u prednjoj viljusci kao neki metalni zvuk tj kao da udari na kratko metal od metal.Imam osjecaj da je u pitanju neki luft.Da li je lezaj.Kada volanom idem iz jednog krajnjeg u drugi polozaj nema nikakvog zvuka ili nekog zastoja.Hvala i pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega i ja imam takav zvuk a menjao sam ležaj kormana zbog toga. Mislim da se čuje u onim gumama koje dole drže prednju masku. Pogledaj u kakvom su stanju. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi Gosa prodavao svoju Africu? zavisi koliki si kredit digao? verujem da je ispod 2700 ne bi dao ni za živu glavu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Jun 20, 2012 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi Gosa prodavao svoju Africu? Koliko znam, njegova nije na prodaju jer ima makar 5-6e dodatne opreme a i MNOGOOOOO je voli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Jun 20, 2012 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Eto, pretekose me... Sta cu kada citam forum "procitaj sve poruke od predhodne posete"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 80 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Xtz750 ; TE610e, RD07, 990 advR, 1090 advR Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako da saznam da li bi je komsija Gosa prodavao kada nikako da ga sretnem ispred zgrade? :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 80 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Xtz750 ; TE610e, RD07, 990 advR, 1090 advR Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo ga komsija gosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sad ce on da se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 80 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Xtz750 ; TE610e, RD07, 990 advR, 1090 advR Prijavi odgovor kao problematičan Goso? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 80 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Xtz750 ; TE610e, RD07, 990 advR, 1090 advR Prijavi odgovor kao problematičan Goso? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan samo vas posmatram 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jun 20, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan zextreme,gosa,Carlo Gambino,artic cat,hoze,Popsy,SmokeS,Ribolovac guzva u sesnasssstercu!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 80 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Xtz750 ; TE610e, RD07, 990 advR, 1090 advR Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe. Goso aj do garaze, malo pre sam bio dole, ali nikako da te sretnem. :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe. Goso aj do garaze, malo pre sam bio dole, ali nikako da te sretnem. :-D dvoje su se tako smuvali :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jun 20, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan SAD ce Gosa sa sve bezbolnom palicom da kampuje ispred garaze!!! :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...