BusMan 2025 Napisano Mart 2, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Znaci idemo do Glindze da vidimo jel Ljubica stuca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 945 Napisano Mart 2, 2012 Zainteresovan, 579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 2, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ako se uklopim u vase dogovore, eto me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 3, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 4, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aj' vodite I MENEEEEEEEEEEEEeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 5, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Aj' vodite I MENEEEEEEEEEEEEeeeee Aj` ti vodi nas u Afriku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 5, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, to bar nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Mart 5, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da ne paše na RD03 ja se predajem Ako se Sima Strahota predaje, pa kakve su meni sanse? I ja se predajem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 7, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Šta ću kad mi ne odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Mart 9, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ću kad mi ne odgovara. Ma zezam se, bre, nego Sima ima dva pištolja, a Vin Dizel samo mišiće... Pa ako se ti predaješ, šta ja da kažem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Mart 10, 2012 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan drugari, da li neko zna nesto da mi kaze o kvalitetu Morse lanaca bregastih osovina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1291 Napisano Mart 11, 2012 UruK Hai, 2088 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ulja po stapu i koja je visina od ulja do vrha stapa??? Stigle su progresivne opruge pa ne mogu da ih gledam u najelonu!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 12, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ooo, extra... koliko si ih platio i gde si ih pazario? Inače, imaš sve podatke u manualu, bio u ovoj temi link više puta. Nešto mi se čini da ću moju Afriku prebaciti za Afriku Ali bi pre toga i ja da stavim progresivne opruge, zamenim pumpu za gorivo i eventualno stavim bolji zadnji amortizer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 12, 2012 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sta fali zadnjem amortizeru na tvojoj africi? Mozda treba provjeriti dog bones jer mi se cini da je blago podignuta pozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Mart 12, 2012 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U Louisu pise 635 ml po stapu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 12, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan po Haynesu 648ml i visina ulja 106mm ..za modele od '93 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 12, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ulja po stapu i koja je visina od ulja do vrha stapa??? Stigle su progresivne opruge pa ne mogu da ih gledam u najelonu!! Jel ja bese gledam moje u najlonu dok tvoje ne stignu? ps. Gusci namotaji idu gore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 12, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan U Louisu pise 635 ml po stapu ???????? Year of manufacture/VIN Year of manufacture: 1993-2003 VIN: AFRICA TWIN Capacities Fork oil per rod: 650 CM3 10W FOS 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Mart 12, 2012 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, pre dva dana smo menjali ulje u stapovima ali na RD04, gde ide 635 ml po stapu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1291 Napisano Mart 12, 2012 UruK Hai, 2088 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ulja po stapu i koja je visina od ulja do vrha stapa??? Stigle su progresivne opruge pa ne mogu da ih gledam u najelonu!! Jel ja bese gledam moje u najlonu dok tvoje ne stignu? ps. Gusci namotaji idu gore! Kako stvari stoJU, za vikend se pripremi za niski start!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 945 Napisano Mart 13, 2012 Zainteresovan, 579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ima li neko sa Afrikom rd03, rd04 ili rd07 (bez a) da je voljan da mi na pola sata pozajmi svoj ispravan CDI da proverim da li je moj ispravan, da ga ne otvaram bezveze ako jeste. Častim sok/pivo/kafu šta god, stvarno bi mi značilo. Ajd još jednom da pitam. CDI od RD03 ne pasuje. Dakle treba mi CDI od RD04 na pola sata max...Vlasnik može kod mene u kafanici u Kumodražu da sedi, pijucka piće i drži na oku mene i svoj CDI na livadici prekoputa. Ako treba da se plati nije problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 13, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A sta ti se desava pa mislis da je CDI? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 945 Napisano Mart 13, 2012 Zainteresovan, 579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne prima gas na off-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 13, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne prima gas na off-u Bato daj CDI Rajku ili Joski da ti prelemi konektore i teraj tu ljubicu na mesec ako hoces Iz ovog sto sam procitao deluje mi da ti sediste udara ili zulja o CDI i stvara prekid na konekrotima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 13, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ulja po stapu i koja je visina od ulja do vrha stapa??? Stigle su progresivne opruge pa ne mogu da ih gledam u najelonu!! Jel ja bese gledam moje u najlonu dok tvoje ne stignu? ps. Gusci namotaji idu gore! Kako stvari stoJU, za vikend se pripremi za niski start!!!! Kako stvari stOjU, ja radim vikendom, a danas sam slobodan. Tako da... Ali, ako za vikend uzNes alat u ruke bar oko 11h, docicu kao moralna podrska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...