SmokeS 339 Napisano Decembar 11, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan A odakle ti KTM kutija? Lepo lepo, videh tu temu. Jer sam i ja nesto istrazivao na tu temu kako da prosirim moje original nozice. Pa dobro hoce me cjelokupna Balkanska moto zajednica jbt za tu kutiju?! Pa lepa kutija Svi bi smo zeleli da je imamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan AU, stvarno lepa kutija. I JA HOĆU JEDNUUuuuu!! Alera, gde ih ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Decembar 11, 2011 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan AU, stvarno lepa kutija. I JA HOĆU JEDNUUuuuu!! Alera, gde ih ima? Kupi KTM i imat ces ih hrpu. Sad sam tek skuzio da nemam niti jedne jedine Honda kutije u radionici, a godinama sam vozio Transalpa. Ove KTM se samo mnoze nemam pojma zasto i kako. Dobro je dok zena ne provali natpise jer ce narancasti promptno biti uhvacen za rogove pa na vaser! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan :) :) Čuvaj ga od žene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 11, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da nama podelis te kutije i zena nece nista provaliti Svi srecni i zadovoljni. Ti imas KTM-a, mi KTM kutije Di ces lepse No Jager, do kada ces da vozis taj pozajmljeni TA?! Kada ce neki napredak sto se tice AT? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Još malo, još malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 12, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan A odakle ti KTM kutija? Lepo lepo, videh tu temu. Jer sam i ja nesto istrazivao na tu temu kako da prosirim moje original nozice. Pa dobro hoce me cjelokupna Balkanska moto zajednica jbt za tu kutiju?! jbu i na adv rider-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Decembar 12, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Gledam za sebe lanac i lancanike pa naleteh na ovo .. ako nekom treba ima trenutno lep popust na DID X-RING .. http://www.louis.de/...artnr_gr=100411 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Decembar 12, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan koji set odgovara za rd o3 ? nema je na spisku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Dali je neko uradio ovaj produzetak za viljusku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Dali je neko uradio ovaj produzetak za viljusku Ja se sa tim ne bih igrao.. Nekako mi to nije bas sigurno. Verujem da moze da prodje ta prepravka. Ali sta ga znam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da 50mm nisu problem jer triple tree kad zategne nema sanse da se odvrne a i loktajt cu da stavim A dole ispod blatobrana ima lisice da se nebi uvijale viljuske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 15, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da 50mm nisu problem jer triple tree kad zategne nema sanse da se odvrne a i loktajt cu da stavim A dole ispod blatobrana ima lisice da se nebi uvijale viljuske sto podizes prednji kraj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Idem za Afriku pa mi treba malo vise klirensa a i geometrija prebacuje vise tezinu na zadnji tocak sto je za pesak super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Maraton AT su koliko znam podignute napred za 10mm.. To jest imaju duze vile za 10mm. Sta bi sve prepravljao/radio na motoru? Neko je vec spominjao tu vrstu prepravke, nekih 15ak strana nazad pa proveri.. To ojacanje ispod blatobrana mi se mnogo svidja kod AT i zaista dodatno drzi vile. Sad kako imam USD u nekim situacijama sam osetio da mogu malo da se uviju. Nista strasno, ali moze blago da se oseti. Dok sa originalnim vilama to mi se nikad nije desilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 15, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo tako ranije (90`) produzivali viljuske na neki cb hondama,gs-ovima, gucijima i sl. kao za choper varijante.. Ja bih se pre igrao sa nekim progresiv oprugama i sl... Nije to toliko skupo u odnosu na rezultat.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Decembar 16, 2011 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Maraton AT su koliko znam podignute napred za 10mm.. To jest imaju duze vile za 10mm. Sta bi sve prepravljao/radio na motoru? Neko je vec spominjao tu vrstu prepravke, nekih 15ak strana nazad pa proveri.. To ojacanje ispod blatobrana mi se mnogo svidja kod AT i zaista dodatno drzi vile. Sad kako imam USD u nekim situacijama sam osetio da mogu malo da se uviju. Nista strasno, ali moze blago da se oseti. Dok sa originalnim vilama to mi se nikad nije desilo. Cekaj, uvijaju ti se WP stapovi od KTM950/990? ...nema sanse, te vile su daleko cvrsce od Africinih. Jesi napravio servis na vilama? Mora da klizaci (lezaji) u vilama imaju lufta, ili ti radi negdje na trokutima/lezajima u glavi. ...ili sam ja krivo shvatio tvoj post? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Decembar 16, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Stavicu mu jace opruge nazad posto nosim sedamdesetak kg tereta plus ja sto petnest gledam da odradim rezervoar za vodu na mestu de je suvozacevo sediste npr 10l tako da dobijem naslon a i vodu Jurim felne od aprilia caponord tjuberles gume su keva u svim pogledima Posle pada na Bajkalu gledam da nakacim na kras barove neke kutije cisto kad mandrknem da mogu da izvadim nogu http://www.konvoi.ro/proces_productie.html Da kupim ili da napravim Maraton AT su koliko znam podignute napred za 10mm.. To jest imaju duze vile za 10mm. Sta bi sve prepravljao/radio na motoru? Neko je vec spominjao tu vrstu prepravke, nekih 15ak strana nazad pa proveri.. To ojacanje ispod blatobrana mi se mnogo svidja kod AT i zaista dodatno drzi vile. Sad kako imam USD u nekim situacijama sam osetio da mogu malo da se uviju. Nista strasno, ali moze blago da se oseti. Dok sa originalnim vilama to mi se nikad nije desilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 16, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Maraton AT su koliko znam podignute napred za 10mm.. To jest imaju duze vile za 10mm. Sta bi sve prepravljao/radio na motoru? Neko je vec spominjao tu vrstu prepravke, nekih 15ak strana nazad pa proveri.. To ojacanje ispod blatobrana mi se mnogo svidja kod AT i zaista dodatno drzi vile. Sad kako imam USD u nekim situacijama sam osetio da mogu malo da se uviju. Nista strasno, ali moze blago da se oseti. Dok sa originalnim vilama to mi se nikad nije desilo. Cekaj, uvijaju ti se WP stapovi od KTM950/990? ...nema sanse, te vile su daleko cvrsce od Africinih. Jesi napravio servis na vilama? Mora da klizaci (lezaji) u vilama imaju lufta, ili ti radi negdje na trokutima/lezajima u glavi. ...ili sam ja krivo shvatio tvoj post? Da, WP sa ktm-a 950/990. Barem mislim da se to desava.. U voznji nikad to nisam osetio i ako odem na neki ozbiljniji off.. Ali mi se desilo na primer: visok ivicnjak, (motor parkiran paralelno sa ivicnjakom, ulicom) "namotam" pun levi da bih sisao sa njega i odmah polukruzno. I u tom delu kad tocak sleti sa ivicnjaka imam osecaj kao da se malo uviju stapovi ili ja to tripujem. Ili se neki od njih malo vise sabije u odnosu na drugi pa zato imam taj osecaj.. Mozda bi trebao da promenim ulje u vilama?! Servis nisam radio. Jer su stapovi bukvalno bili kao novi kada sam ih uzeo. Videlo se da je jako malo predjeno sa tom 950icom (jeste da je 2004 godiste).. Uzeo sam i kocione diskove sa iste i takodje su bukvalno kao novi.. Gore u glavi ne verujem da ima lufta.. Stavicu mu jace opruge nazad posto nosim sedamdesetak kg tereta plus ja sto petnest gledam da odradim rezervoar za vodu na mestu de je suvozacevo sediste npr 10l tako da dobijem naslon a i vodu Jurim felne od aprilia caponord tjuberles gume su keva u svim pogledima Posle pada na Bajkalu gledam da nakacim na kras barove neke kutije cisto kad mandrknem da mogu da izvadim nogu http://www.konvoi.ro/proces_productie.html Da kupim ili da napravim Ok za jacu oprugu pozadi Sto bas od caponord?! AT ima 32 rupa na felnama, to jest 32 zice.. I po tome su specificne i nerviraju me jer bih i ja stavio neke tubles felne Ali bih ostavio glavcinu od AT. Samo bih obruc zamenio. Sto se tice kutija, mozes i sam da napravis. Izaci ce te dosta jeftinije nego da kupis gotove (Ako u opste ima da se kupi za kras barove ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Decembar 16, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ko Ian da stavim dve kante od pet litara sa strane na kras barove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Decembar 16, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ali mi se desilo na primer: visok ivicnjak, (motor parkiran paralelno sa ivicnjakom, ulicom) "namotam" pun levi da bih sisao sa njega i odmah polukruzno. I u tom delu kad tocak sleti sa ivicnjaka imam osecaj kao da se malo uviju stapovi ili ja to tripujem. Ili se neki od njih malo vise sabije u odnosu na drugi pa zato imam taj osecaj.. Mozda bi trebao da promenim ulje u vilama?! Servis nisam radio. Jer su stapovi bukvalno bili kao novi kada sam ih uzeo. Videlo se da je jako malo predjeno sa tom 950icom (jeste da je 2004 godiste).. Uzeo sam i kocione diskove sa iste i takodje su bukvalno kao novi.. Nema sanse da u tom manevru osetish bilo kakvo uvijanje samih stapova Ulje se menja u principu jednom godishnje ako hocesh da izvucesh maximum iz ogibljenja, naravno zavisi koliko kilometara prelazish, tako da je sasvim sigurno da sto kaze Alera ili imash luft ili ti je ulje - voda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 16, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ko Ian da stavim dve kante od pet litara sa strane na kras barove Haha I resio si problem.. Aj ako stignes ispisi sta si naumio da radis sa felnama. Zanima me takva prepravka.. Ali mi se desilo na primer: visok ivicnjak, (motor parkiran paralelno sa ivicnjakom, ulicom) "namotam" pun levi da bih sisao sa njega i odmah polukruzno. I u tom delu kad tocak sleti sa ivicnjaka imam osecaj kao da se malo uviju stapovi ili ja to tripujem. Ili se neki od njih malo vise sabije u odnosu na drugi pa zato imam taj osecaj.. Mozda bi trebao da promenim ulje u vilama?! Servis nisam radio. Jer su stapovi bukvalno bili kao novi kada sam ih uzeo. Videlo se da je jako malo predjeno sa tom 950icom (jeste da je 2004 godiste).. Uzeo sam i kocione diskove sa iste i takodje su bukvalno kao novi.. Nema sanse da u tom manevru osetish bilo kakvo uvijanje samih stapova Ulje se menja u principu jednom godishnje ako hocesh da izvucesh maximum iz ogibljenja, naravno zavisi koliko kilometara prelazish, tako da je sasvim sigurno da sto kaze Alera ili imash luft ili ti je ulje - voda Prelazim oko 7-8000km u proseku.. Hm, moracu da promenim ulje u vilama preko zime.. Ne verujem da ima ikakvog lufta. Kada sam zavrsio sa radovima, podigao sam prednji kraj u vazduh, i probao da "vucaram" vile na sve strane nigde mrdnulo nije, ne oseca se da ima neki luft.. I sve lezi gde treba Takodje kada ga pustim na pravcu, ide pravo.. Rekoh da mozda tripujem Kada smo bili na Gocu letos, tu sam ga posteno izmucio Ako tu nisam osetio da ima lufta, ne verujem da ima Probacemo sa uljem. Hvala drugari Moze neko jos da mi kaze koje su karakteristike loseg ulja u vilama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Decembar 16, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moze neko jos da mi kaze koje su karakteristike loseg ulja u vilama? Pa pocnu vile da se uvijaju pogotovu u krivinama pri ostrijoj voznji .. Nekako ceo motor izgubi ostrinu, preciznost, ciklistiku sve u svemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6435 Napisano Decembar 16, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Smokes, nema sanse da se USD viljuske sa KTM-a uvijaju vise od originalnih sa Afrike, to si ti nesto utripovao. A ako ti je ona voznja na Gocu posteno mucenje motora, onda ti ne znas sta je pravo mucenje motora i ogibljenja pogotovu. Pitaj Kepu kako je vozio ove godine na Kucaju sa sve saputnicom i da li je osetio uvijanje fabricke viljuske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 16, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Realno, da je bilo mesta mogla bi i jos jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...