termogedzo 57 Napisano Avgust 19, 2011 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Gde imaju dobri akumulatori za Afriku da se kupe? Battery centar, Beograd, imaju Yuasu. Cene su u skladu sa brendom. Na primer, za moju RD04, kiselinski 14 Ah je oko 5500,00 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 500 Napisano Avgust 19, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Gde imaju dobri akumulatori za Afriku da se kupe? Trazi od Spaveta kontakt prodavnice u BG, meni je tu kupio Vartu, i bila je dosta povoljno. Studio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Avgust 19, 2011 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan http://www.torexco.rs/ Varta i vrlo povoljne cene. Ko bude otisao da ti uzme akumulator na Vilinim Vodama, verovatno ce imati priliku da vidi i najpijanijeg coveka koji i dalje moze da stoji na nogama. Malo nakrivo, ali stoji. Drze ga u jednom cosku kancelarije i ponekad premestaju. Moze da se desi da ce pokusati da pomogne u trazenju akumulatora po magacinu, pa cete imati priliku da dozivite i pokusaj kretanja i artikulisanog govora. Ja sam bio par puta i svaki put ga sreo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 500 Napisano Avgust 19, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan To je to Vlde, svaka cast za reakciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Avgust 24, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dečki pomoć dali neko zna na koliko se pušu prednji amortizeri na Africi 04 1991god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 24, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dečki pomoć dali neko zna na koliko se pušu prednji amortizeri na Africi 04 1991god. 0.4-0.7 BAR. Ne preko toga. A šta pokušavaš time da postigneš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Avgust 24, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A ništa čisto me interesuje jer sam nedavno tek kupio taj motor pa neznam trebali ih nadopuvat ili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 24, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A ništa čisto me interesuje jer sam nedavno tek kupio taj motor pa neznam trebali ih nadopuvat ili... Bolje da ispustiš na ventile vazduh, ako ga ima, promeni ulje u vilama i teraj. Duvanjem možeš samo da ih sjb. ako ne vodiš računa i ako ti je neispravan manometar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Avgust 24, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan kako misliš samo ulje. nekidan sam skošio malo vise i pao sam na prvu gumu pa mi se nabile vile skros da mi se blatobran zakačio za štitnik motora zato me sve to interesira.. Pa sam mislio staviti visoki blatobran a neznam koji paše i di ima nabaviti!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 500 Napisano Avgust 24, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan kako misliš samo ulje. nekidan sam skošio malo vise i pao sam na prvu gumu pa mi se nabile vile skros da mi se blatobran zakačio za štitnik motora zato me sve to interesira.. Pa sam mislio staviti visoki blatobran a neznam koji paše i di ima nabaviti!!!! Desava se to na africi Skrati blatobran za 5 cm pozadi i nece ti se vise desavati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Avgust 24, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Skrati blatobran, a sav vazduh ISPUSTI na tom ventilu. Prilikom ispuštanja motor treba da bude u neopterećenom stanju (nemoj sedeti na njemu). Nemoj duvati, nije preporučljivo. Savetujem ti da promeniš ulje u viljuškama, u svakom slučaju. Nije neki izdatak, a ko zna ko je i kada(i da li je uopšte) menjao to ulje. P.S. Isto važi i za kočiona ulja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Avgust 25, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savjetima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 25, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Човек у два питања толико тога рече о Африци... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2054 Napisano Avgust 25, 2011 Teoreticar ..., 12120 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo afrikanaca u poslednje vreme trazi Facet benzinske pumpe. Mozete ih naci na ebay.de pa preko nekog od nasih forumskih ebay dobavljaca dobiti kuci. http://cgi.ebay.de/GENUINE-Facet-Solid-State-Fuel-Pump-2-5-to-3-5psi-40105-/270778444772?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f0ba72be4#ht_500wt_969 Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1857 Napisano Avgust 25, 2011 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo afrikanaca u poslednje vreme trazi Facet benzinske pumpe. Mozete ih naci na ebay.de pa preko nekog od nasih forumskih ebay dobavljaca dobiti kuci. http://cgi.ebay.de/G...e4#ht_500wt_969 Srecno! ajde da pomognem malo..... mogu se dobiti i nove klikni ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
artic cat 2 Napisano Avgust 27, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kolasin Montenegro Motocikl: africa twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan A ništa čisto me interesuje jer sam nedavno tek kupio taj motor pa neznam trebali ih nadopuvat ili... Bolje da ispustiš na ventile vazduh, ako ga ima, promeni ulje u vilama i teraj. Duvanjem možeš samo da ih sjb. ako ne vodiš računa i ako ti je neispravan manometar. Ovako-znam da treba da promijenim ulje u viljusci ali ovo sa naduvavanjem vazduha mi nije jasno.Kada sam ispustio vazduh motor je klonuo dolje za nekoliko cm a mozda i vise.Kako ce ga dolivanje ulja podici ako opet ne budem pumpao vile? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Avgust 27, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da nisu kod tebe opruge zrele za zamenu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Avgust 28, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan Najljepša RD04 koju sam vidio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A ništa čisto me interesuje jer sam nedavno tek kupio taj motor pa neznam trebali ih nadopuvat ili... Bolje da ispustiš na ventile vazduh, ako ga ima, promeni ulje u vilama i teraj. Duvanjem možeš samo da ih sjb. ako ne vodiš računa i ako ti je neispravan manometar. Ovako-znam da treba da promijenim ulje u viljusci ali ovo sa naduvavanjem vazduha mi nije jasno.Kada sam ispustio vazduh motor je klonuo dolje za nekoliko cm a mozda i vise.Kako ce ga dolivanje ulja podici ako opet ne budem pumpao vile? evo i ja sam danas gledao zrak u vilama i kad sam ga ispuvao motor je klonio pa mi nije baš jasno s tim puhanjem a da netreba valjda nebi to ostavljali a neznam. Imali iko malo više iskustva po tom pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam moje drzao u donjoj granici. Jedino sto sam primetio to je da je za nijansu tvrdji.. Nisam primetio da se podigao. To je stavljeno da bi moglo da se podesava, ne znam zasto se bezi od toga?! Naravno da ne valja da se prepumpava. Granica je propisana, i ako se drzis nje bice sve u redu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, izgleda da imam problem sa zadnjim amortizerom.. Ja koliko znam, on je gasni?! I da li u njemu ima ulja?! Jer izgleda da je propiskio negde?! Centralni stender mi je masan, kao i donji deo gde se kaci amortizer.. Da li je neko imao slican problem? Ne verujem da je to od lanca... Mnogo mi je nesto to ulja... Sad na moru, vozikam se i primetim da mi motor pliva pozadi. Pomislih da se neko igrao od ukucana i popustio onaj srafic za stelovanje mekoce. Posto mi je neko tamo iskrivio retrovizor i td. Ali nije, bio je na najtvrdjem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 2, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ne bih da se guram preko reda, neko struchniji od mene neka odgovara kolegi smokes-u (gasni jeste, mislim da je punjen ovim: http://en.wikipedia.org/wiki/Nitrogen) a ja cu da dodam josh jedno pitanje akumulator, sirena, xenoni... to mi je rabota za sledecu nedelju... el neko menjao sirenu fabrichku... ne bih stavljao neshto preveliko, voleo bih da je spakujem da se ne vidi... i mora da trpi ronjenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne bih da se guram preko reda, neko struchniji od mene neka odgovara kolegi smokes-u (gasni jeste, mislim da je punjen ovim: http://en.wikipedia.org/wiki/Nitrogen) a ja cu da dodam josh jedno pitanje akumulator, sirena, xenoni... to mi je rabota za sledecu nedelju... el neko menjao sirenu fabrichku... ne bih stavljao neshto preveliko, voleo bih da je spakujem da se ne vidi... i mora da trpi ronjenje... http://www.motorcycle-intercoms.com/catalog/item/1773909/2646265.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Najljepša RD04 koju sam vidio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A ništa čisto me interesuje jer sam nedavno tek kupio taj motor pa neznam trebali ih nadopuvat ili... Bolje da ispustiš na ventile vazduh, ako ga ima, promeni ulje u vilama i teraj. Duvanjem možeš samo da ih sjb. ako ne vodiš računa i ako ti je neispravan manometar. Ovako-znam da treba da promijenim ulje u viljusci ali ovo sa naduvavanjem vazduha mi nije jasno.Kada sam ispustio vazduh motor je klonuo dolje za nekoliko cm a mozda i vise.Kako ce ga dolivanje ulja podici ako opet ne budem pumpao vile? evo i ja sam danas gledao zrak u vilama i kad sam ga ispuvao motor je klonio pa mi nije baš jasno s tim puhanjem a da netreba valjda nebi to ostavljali a neznam. Imali iko malo više iskustva po tom pitanju E sad ste me pravo zabrinuli Sad me sve interesira oko vila koliko ulja ide kakvo ulje i sve ostalo trebali napunpat ili netreba nakoliko itd.... Pomoooooć :stabre: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...