goran.021 4 Napisano Februar 27, 2014 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima li nekog da mu je blizu ili usput da proveri? mrle u svakom slucaju ulepsao si mi dan i vratio veeru u prijatelje, hvala za danas mislim da mi se drug turbopedja ostao bez texta. ovo je vec neki put da je njegov motor dr800 mesaju sa mojim HVALA ti na svemu zovi kad god bude nesto tako ili slicno i to kada god hoces bez ustrucavanja oduzicu sve svakome za pomoc, razumite me goran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8481 Napisano Februar 27, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3189 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan off turbopeđa je rođeni ujak moje supruge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Februar 27, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan ma taj turbo je sumnjiv...odakle njemu toliko motora i to sve dr..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.021 4 Napisano Februar 27, 2014 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan ma taj turbo je sumnjiv...odakle njemu toliko motora i to sve dr..... pozdrav Spajku Opasaan tip nego sta , pa ne seda na DR800 bas svako. ma sumnjiv sto odsto////:moto3: ps. morao sam da odgovorim jbg.. goran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Februar 28, 2014 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi, ostavice me zena zbog vas. Ne mogu nigde da odem u stetu a da me vi ne snimite Te bio tamo u toliko i toliko te bio onamo u toliko i toliko, pa ni CIA toliko ne kontrolise sumljive kao vi mene Kada budemo nasli ko je maznuo motor, ja cu prvi da ga razbijem A dotle moram da menjam motor, ovaj previse upada u oci 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Februar 28, 2014 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav to : VAVA Pola sata merka moj motor i cacka po njemu, prica sa nekim telefon i objasnjava. Ja stojim iza njega, pusim i gledam ga. On mene ne primecije koliko se udubio u posao snimanja broja sasije i ostalih sitnica. Posle nekog vremena kad mi je vise dosadilo da cekam, pridjem i kazem mu da pozdravi Gorana i da mu kaze da je motor moj. Nista mu nije bilo jasno pa me iskulirao. Kad je zavrsio razgovor dodje do mene da mu ponovim sta sam hteo da mu kazem. Uz malo zbunjenu facu, poneki osmeh i telefonski razgovor doslo je do dogovora da Goran mora da plati pivo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Februar 28, 2014 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti stavi neku nalepnicu na svoj motor za koju samo Goran zna, pa kad ga cimnu on samo pita za istu i lupi jos jednu crticu za pivo tebi! Pozdrav to : VAVA Pola sata merka moj motor i cacka po njemu, prica sa nekim telefon i objasnjava. Ja stojim iza njega, pusim i gledam ga. On mene ne primecije koliko se udubio u posao snimanja broja sasije i ostalih sitnica. Posle nekog vremena kad mi je vise dosadilo da cekam, pridjem i kazem mu da pozdravi Gorana i da mu kaze da je motor moj. Nista mu nije bilo jasno pa me iskulirao. Kad je zavrsio razgovor dodje do mene da mu ponovim sta sam hteo da mu kazem. Uz malo zbunjenu facu, poneki osmeh i telefonski razgovor doslo je do dogovora da Goran mora da plati pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8481 Napisano Februar 28, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3189 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi, ostavice me zena zbog vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Februar 28, 2014 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi, ostavice me zena zbog vas. A za ove sto se cude i grickaju kokice dok se cude : Inace ce nas duhovni vodja da nas ekskomunicira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Februar 28, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav to : VAVA Pola sata merka moj motor i cacka po njemu, prica sa nekim telefon i objasnjava. Ja stojim iza njega, pusim i gledam ga. On mene ne primecije koliko se udubio u posao snimanja broja sasije i ostalih sitnica. Posle nekog vremena kad mi je vise dosadilo da cekam, pridjem i kazem mu da pozdravi Gorana i da mu kaze da je motor moj. Nista mu nije bilo jasno pa me iskulirao. Kad je zavrsio razgovor dodje do mene da mu ponovim sta sam hteo da mu kazem. Uz malo zbunjenu facu, poneki osmeh i telefonski razgovor doslo je do dogovora da Goran mora da plati pivo Pa mogo si jos odma da kazes da bar ne diramo Gorana gde ga boli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.021 4 Napisano Mart 3, 2014 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav to : VAVA Pola sata merka moj motor i cacka po njemu, prica sa nekim telefon i objasnjava. Ja stojim iza njega, pusim i gledam ga. On mene ne primecije koliko se udubio u posao snimanja broja sasije i ostalih sitnica. Posle nekog vremena kad mi je vise dosadilo da cekam, pridjem i kazem mu da pozdravi Gorana i da mu kaze da je motor moj. Nista mu nije bilo jasno pa me iskulirao. Kad je zavrsio razgovor dodje do mene da mu ponovim sta sam hteo da mu kazem. Uz malo zbunjenu facu, poneki osmeh i telefonski razgovor doslo je do dogovora da Goran mora da plati pivo Pa mogo si jos odma da kazes da bar ne diramo Gorana gde ga boli Izvinjajvam se malo posao ceo vikend malo deca a malo i odmora pa nisam bio aktivan pivo sa prijateljima spajk , vava tpedja i ostali ko sme na crtu ja placam u slobodno vreme u NS birajte oruzje, tj krigla ili flasa , svetlo ili tamno iovako posle bude mrakk .. Sta da vam kazeem dok je vas prijatelja i moja muka mi je malo laksa jbg nego idemo dalje a ko dolazi u NS tu sam uvek 064 3568836 goran 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, prosao danas plavi Big Bulevarom ka Terazijama oko 15 do 12..neki lik sa duzom kosom, viri ispod kacige.. ne znam da li je poznat ili ne, ja reko da javim za svaki slucaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.021 4 Napisano Mart 17, 2014 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan Druze, prosao danas plavi Big Bulevarom ka Terazijama oko 15 do 12..neki lik sa duzom kosom, viri ispod kacige.. ne znam da li je poznat ili ne, ja reko da javim za svaki slucaj videcu sa prijateljimaa za to vreme i mesto da ga saceka neko jbg pa ti javim ako sta bude , hvala ipak 4 ociju vide bolje hvala jos jednom akoo sta vidis opet molim te napisi ili 0643568836 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte pisati na forumu, koristite pp ili telefone. Nije iskljuceno da ovo cita i onaj kod koga je motor 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Mart 21, 2014 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte pisati na forumu, koristite pp ili telefone. Nije iskljuceno da ovo cita i onaj kod koga je motor Podrzavam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Mart 21, 2014 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mada nije lose ni da zna da cemo ga kad tad naci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.021 4 Napisano Mart 21, 2014 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte pisati na forumu, koristite pp ili telefone. Nije iskljuceno da ovo cita i onaj kod koga je motor ZAVALJUJEM SE SVIM BAJKERIMA NA POMOCI MALO LICNE BEZBEDNOSTI U KOMUNIKACIJI SVIMA NAM POMAZE HVALA VAM UNAPRED I PP PORUKE I MOJ 064 3568836 POZDRAV IZ NOVOG SADA GORAN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano Mart 24, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa lopovima samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.021 4 Napisano Mart 24, 2014 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan Sa lopovima samo ne ne polako kais po kais ..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa lopovima samo ne ne polako kais po kais ..... samo jako!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Mart 26, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne razumem toliku agresivnost prema lopovima, pa i oni su ljudi, ne treba ih ubijati. Ima toliko rudnika u kojima mogu da kopaju golim rukama, tu bar u potpunosti razvijati svoj zanat i potencijal. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Mart 26, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Nije poenta gledati samo plave motore,verovatno je u drugoj boji,ako je ceo,obratite paznju na buvljake itd...ja mislim,ukraden je namenski,znaci nekome je nesto falilo za svoj motor,klepio ga,iskoristio to sto mu je trebalo,visak ce se pojaviti negde,nekad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.021 4 Napisano Mart 26, 2014 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne razumem toliku agresivnost prema lopovima, pa i oni su ljudi, ne treba ih ubijati. Ima toliko rudnika u kojima mogu da kopaju golim rukama, tu bar u potpunosti razvijati svoj zanat i potencijal. To kaze i moj mozak ali onda kada dodje blalck out jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pocetnik25 11 Napisano April 5, 2014 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno neobican i prelep motor, nadam se da ce ga vlasnik pronaci sto pre. Ja da sam neki faktor, ko sto nisam, lepo bi otvorio sezonu lova na lopingere...... U svakom gradu ima moto klub, pa lepo organizacija na nivou cele Srbije, u svakom gradu po 2,3 dobra skupa mamca (motora) na vidnim mestima, bez alarma, bez katanaca.... bez tablica.... uz svaki mamac 5,6 bajkera da dezuraju iz obliznjeg zbuna. Za ovu akciju bi bilo vise no pozeljno da se prijave i ljudi kojima je vec neko ukrao motor ili neko ko je veoma nervozan zbog raznih zivotnih okolnosti.... pa ce mu akcija dobro doci kao jedan vid relaksacije.... E onda kad izadje 7,8 puta u vestima da su lopovi zavrsili na urgentnom, vise nikom nece pasti na pamet da stavlja svoje shape na tudje motore, a kamoli da ih krade.... Prosto i jednostavno Mozda malo preterujem, al stvarno je tuzno citati teme ovog tipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano April 5, 2014 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju slabo gledas filmove.... Lopovi su naoruzani kriminalci i bolje je ne kaciti se sa njima. Pazi motor i to je to...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...