goran.021 4 Napisano Septembar 23, 2013 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je bilo kakva pomoc UKRADEN MI JE DR BIG 800S plavi 97 u NS , pre par dana registracija KI tablice 064 356 88 36 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Јебем ли им маму!Леп мотор,ако га негде приметим јављам! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan uf. ne znam sta bih ti rekao ako vidim nesto javljam ali muvaj se po najlonu mozda naletis. Sa kog dela grada je ukraden Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.021 4 Napisano Septembar 23, 2013 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan liman 3, novi sad jbg , koliko covek ulozi truda i pomoci prijatelja da bi uzivao u motoru i sve to nestane strahota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Septembar 23, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reči. Naravno ako nešto primetim javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.021 4 Napisano Septembar 23, 2013 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan hvala nadam se bilo cemu pa videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Septembar 23, 2013 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Gorane kada je motor ukraden i tačno sa koje lokacije? odgovori mi na pp ako ne želiš da svi vide ... možda mogu nešto da proverim... mada je to ukrao neko ko ili nije znao šta krade ili mu se učinilo zgodno pa da se provoza jer vrednost motora sa papirima nije velika a tek bez.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6711 Napisano Septembar 23, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Malo da te utešim: relativno redak model, a pritom vrlo karakterističnog izgleda, dakle lako uočljiv pa ne bi trebalo da se teško nadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.021 4 Napisano Septembar 23, 2013 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan hvala na nesebicnoj podrsci jer ovo razume samo ko je seo jednom sam na motor ukraden je 13,septembra Novi Sad, balzakova ugao sa narodnog fronta. nazalost izgubih 5 dana poslom sam bio u vr.banji itd. ali koliko ima dr big 800s u srbiji i to plave boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 23, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan kako je ukraden ? Jel ima neka sigurnosna kamera okolo da je mozda nesto snimila ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.021 4 Napisano Septembar 24, 2013 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan ima na dvamesta ail snimak nije naj jaasniji meni je vreme najbitnije odnosno sto pre doci do mog motora zato molim sve ko moze da mi pomogne 064 356 88 36 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Septembar 24, 2013 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan ako slucajno primetimo u bg, javljamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 24, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam terenac na kablovskoj i krecemo se kroz ceo grad. Otvoricu cetvore oci i ako ugledam motor javljam ti... verujem da ti je jako tesko jer je i meni samo kad cujem takvu vest... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5965 Napisano Septembar 24, 2013 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan U majku im, 5 godina sam drzao motor na otvotrenom u Sekspirovoj!!!!! U komsiluku sam, ako ga vidim, javljam. Ako se bude pojavio u gradu, nema teorije da ne bude primecen, bas ih malo ima! Srecno u potrazi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Septembar 24, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan E kolega meni se desila ista nesreca tachno pre godinu dana , tj. 27.09 i nisam ga nashao TEMA, zajebano je zato shto je zahladnelo i generalno je manje motora na ulici, dovoljno je da ga nabije u garazu do sledece sezone i to je to... Ako nemash garazhu alarm je obavezna oprema i ozbiljna lanchuga... Dodushe drugarici su pre 3 meseca maznuli sach madass-a i posle 5 dana zovu je panduri da su nashli njen motor i ispostavilo se da su ga maznuli neki klinci koji su pobegli iz popravnog doma i vozili ga dok nije nestalo benzina i onda su ga gurali ka pumpi i navataju ih panduri... Nadam se da cesh naci svoj motor i da ce pochinioci biti kaznjeni, ja sam non stop na motoru po BG-u pa ako ga vidim negde javljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Septembar 24, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan E da ima tema "POTRAGA" nalazi se u "Opstim temama" pa zamoli admine da ti tamo ubace slucaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5776 Napisano Septembar 24, 2013 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Urađeno: http://forum.bjbiker...22#entry1549922 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Septembar 24, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Narkomani ne gledaju vrednost ni papire, kradu šta im dođe pod ruku. Ima ih ko mrava 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.021 4 Napisano Septembar 24, 2013 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan ZAHVALJUJEM NA ASISTENCIJI I ANGAZOVANJU SVIM LJUBITELJIMA MOTORA JA TRAGAM I U CELOJ SRBIJI I OVDE U NOVOM SADU NECU ODUSTATI I KUPICU PONOVO MOTOR ISTI JER JE TO MOJ ZIVOT I TO SAM JA ZOVEM POZNANIKE GDE GOD KOGA ZNAM HVALA VAM SVIMA I VIDIM DA IMA DOSTA KOLEGA KOJI SU SE ZAUZELI I BEZGRANICNO SAM VAM ZAHVALAN Urađeno: http://forum.bjbiker...22#entry1549922 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano Septembar 24, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan sretno u potrazi za motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Septembar 24, 2013 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Obraticu paznju po putevima kojima se krecem. Zelim brz pronalazak, i motora, i pocinioca!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 24, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan U slucaju da ga vidimo, sta nam je ciniti (generalno pitam)? Mislim OK, pozvacemo broj telefona, ali to ne vredi puno ako on otutnji dalje, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.021 4 Napisano Septembar 24, 2013 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan i ako ga vidi bilo ko znaci da utvrdim gde je za pocetak mnogo a posle svako poznaje negde nekog valjda ce se naaci ja sam za sve opcije otvoren da vratim motor nazad U slucaju da ga vidimo, sta nam je ciniti (generalno pitam)? Mislim OK, pozvacemo broj telefona, ali to ne vredi puno ako on otutnji dalje, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 24, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Matori ako ga ja budem video nemoj mi zameriti ali iskrivicu auspuh oko njega i tako cu ti ga poslati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 24, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Matori ako ga ja budem video nemoj mi zameriti ali iskrivicu auspuh oko njega i tako cu ti ga poslati. zashto bi to uradio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...