Stewasaki 0 Napisano Septembar 22, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ekipa!!imam jednu ludu ideju pa me interesuje dal da se to pokusa ostvariti.govori se o suzuki rg 125 i kawasaki z 500.znaci rg-u je zvekno motor i sve ostalo je ok a kawi je dobar motor pa bi ja da prepravim taj ram od rg i ubacim kawu pa mi molim vas dajte savet dal da se upustam u zezanje.pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 168 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 485 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Bas veliko zezanje, no nista nije neizvodljivo. Velika je razlika u snazi, pa je pitanje hoce li taj ram izdrzati i dobro podnositi taj agregat, a i za atest ce biti problem. Sto se bravarije tice i nije neki problem, ali osa prednjeg i zadnjeg lancanika !? Ako si dovoljno veliki entuzijasta necu te obeshrabrivati. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Septembar 22, 2013 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne preporucujem da se igras sa tim , i da uspes nesto da nabudzis pitanje koliko ce ti to biti bezbedno, plus nama sanse da dobijes atest iz iskustva sto ti rece majstor Mika, znaci imaces divljaka, bolje popravi taj RG125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stewasaki 0 Napisano Septembar 22, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ipak da se ne upustam u to zezanje a bas sam hteo da spasim bar nesto od tih motora...sad cu morati da prodam u staro gvozdje i hvala naravno na savetu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Septembar 22, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ipak da se ne upustam u to zezanje a bas sam hteo da spasim bar nesto od tih motora...sad cu morati da prodam u staro gvozdje i hvala naravno na savetu! A sta je sa Kawasakijem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stewasaki 0 Napisano Septembar 22, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan pa puno delova je osteceno..vile prednje,tocak,ram,cevi izduvne...da ne nabrajam.u sustini samo agregat i zadnje vile sa tockom su ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Septembar 22, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Prodaj to u delove,ne isplati se drugo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Septembar 23, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan pa puno delova je osteceno..vile prednje,tocak,ram,cevi izduvne...da ne nabrajam.u sustini samo agregat i zadnje vile sa tockom su ok... Da je bar u solidnom stanju mozda bih ga ja kupio , ali pretpostavljam da ga ti tad ne bi ni prodavao . Sto kaze m.mitar najbolje ti je da ga prodas u delovima , taman skupis kintu da sredis RG-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stewasaki 0 Napisano Septembar 29, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan ma dajem sve za 300 e ...mislim da toliko vredi..inace pre nesrece sam zamenuo lanac bregasre i uradio ventil mislim da je bio izduvni ostecen i mali servis.mislim agregat i ostatak delova naravno sa papirima na mom imenu za te pare nekom ljubitelju old school kawe ce mnogo vredeti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...