ghostvs 8 Napisano Januar 14, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Zna li mozda neko da li moj motor ima neku blokadu, posto cim obrtaji dodju do crvenog motor se odma zagusi. Nisam primecivao ovo pre, u stvari nikad nisam ni vozio tako da obrtaji dodu do crvenog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kad obrtaju dođu do određene granice tad počinje da radi blokada tako što prekida struju i više nemaš varnicu na svećicama, ali struja se ne prekida odjednom i za stalno već u impulsima tako da se motor ne ugasi već počne da radi sa prekidima i to ti je upozorenje da treba da smanjiš ili prešaltaš. inače mv agusta ima drugačiju blokadu, motor ima el ubrizgavanje (mislim da ima i dive by wire sistem) i kad stigne do crvenog elektronika samo smanji količinu goriva i motor radi na tim obrtajima, to jest ti možeš da zavrćeš ali obrtaju se ne povećavaju i ne ulaze u crveno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 14, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Motor sa slike ima blokadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 15, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Motor sa slike ima blokadu. znao sam da sam nešto zaboravio. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Januar 17, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan A sada bi verovatno da skines blokadu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostvs 8 Napisano Januar 17, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan ma jok, samo razmisljam da li je to normalno ili se gusi zbog neceg drugog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...