miki083 8 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me sta treba da zamenim u tom -servisu-, gde da nadjem delove, ovo je malo redak motor, saveti bih mi dobrodosli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 14, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Uraditi servis na motoru moze biti velika stvar. Pod redovnim servisom se podrazumeva da zamenis ulje i filter ulja, ako ti je los filter vazduha onda zamenis i njega. Ja to bar kod mene smatram pod redovnim servisom. A ako su ti lose plocice, onda menjas i njih, i lanac i lancanike, i gume i sve ostalo sto je lose mada to vec nije redovan servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko iskustva sa ovakvim motorom........? hvala brko samo kad bih mi jos rekao gde mogu da nadjem filter ulja za ovaj model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 14, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Uraditi servis na motoru moze biti velika stvar. Pod redovnim servisom se podrazumeva da zamenis ulje i filter ulja, ako ti je los filter vazduha onda zamenis i njega. Ja to bar kod mene smatram pod redovnim servisom. A ako su ti lose plocice, onda menjas i njih, i lanac i lancanike, i gume i sve ostalo sto je lose mada to vec nije redovan servis. svecice si zaboravio da napomenes,i kontrolu karburatora,to jest izbacivanje taloga iz loncica i vakumiranje po potrebi,a kontrola plocica i lanca lancanika i stezanje istih valjda ide u redovan servis,bar kod mene u servisu,samo menjanje ulja i filtera je van servisa jer se radi po kliometrazi ili na 6 meseci ako se nevozi puno, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 14, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Xexe, pa dobro, zaboravio sam na svecice i ciscenje i sinhronizaciju karburatora. Sto se tice stezanja lanca on se steluje i van servisa. A sto se tice ulja i filtera, danas sam porucio robu i trebalo bi ovih dana da bude kod mene. Za sada trenutno od ulja ce biti Motul i Ipone. Filteri ulja pretezno meiwa, svecice denso i ngk, d.i.d lanci, sunstar lancanici, nissin plocice, dunlop gume itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Januar 15, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa ajd ostavi neki mob nesto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 15, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan 065/8230-921 Roba se moze slati i city expresom ako ti tako vise odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 15, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Antifriz obavezno promijeniti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 16, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti PP u vezi onoga sto smo pricali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Januar 18, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan ocu da kupim ulje filtere svecice i sve to....brko ti se ne javljas.....ima li neko da zna da mi ocisti te karburatore, ja ne smem nista da pipam, odnosno nije problem da skinem ali....treba to vratiti....motor se nalazi u pozarevcu i castim jece sa rostilja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...