Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav iz Swice saveti za Triumph 900

Recommended Posts

• U prolazu, 90 postova
  • Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana)

Pozdrav mojoj BJ Bikers porodici iz Ciriha. Ovde sam par nedelja i juče sam dobio na poklon Triumph 900. Stajao je par godina iako mi je čovek koji mi ga je poklonio rekao da je bio totalno ispravan pre nego ga je stavio u garažu. On ima 2 harleja 1700 i Yamahu, pojma nemam koliko kubika i ovaj motor mu stoji. Eto tako sam sed ja ponovio. Sve spojlere, tj kompletan oklop imam ali treba da se ofarba i zakrpi na par mesta, moram da kupim akumulator, (pojma nemam koji) i treba da sde uradi servis motora. E sad, pitanja!? Da li znate koji akumulator mi treba za ovaj motor i da li neko zna ko u zrenjaninu i okolini radi plastiku, odnosno ko bi mogao da mi sredi (zakrpi i ofarba) oklop. i Još jedno pitanje. Da li neko u blizini Zrenjanina može i hoce da mi uradi servis na ovom motoru. Cenu i ostale detalje ćemo dogovoriti uživo. Unapred hvala na odgovorima. I na kraju slike mog novog ljubimca.

post-14285-0-82496300-1379339620_thumb.jpg

post-14285-0-40859400-1379339642_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 90 postova
  • Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana)

Iskreno, kad mi je tip rekao da će da mi pokloni motor mislio sam da me zajebava. Onda je jedan dan došao kombi i Triša (Triumf) u njemu. Ne znam šta da kažem, dva dana ne mogu da spavam i jedva čekam da svane da pobegnem u zetovu garažu i uživam u pogledu na motor. S'obzirom da 42 godine nisam imao motor i posle moje Suzane od 125cc dobijem nešto ovako, možete misliti koliko sam sretan. Unapred se zahvaljujem na pomoći.

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

e jebiga koliko je tezak tamo zivot kad 42 godine nisi mogao da kupis motor a rmbacis od jutra do sutra,,,,,,,,,vrni se ti lepo da zivis u Srbiju da sredimo makinu kako treba ,........i da se dao Bog vozimo po ceo dan a da ne radimo nista drugo :moto3:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja