Branko N 57 Napisano Septembar 13, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Nakon celodnevnih muka, cackanja po el.instalacijama dosao sam do zakljucka da mi motor trokira i lose radi zbog bombine. Na kraju je ta ista bombina dobila status POKVARENE BOMBINE Ako neko ima rado bih je kupio. Trenutno je zamenjena sa Suzukijevom, motor odlicno pali i radi , ali ja bih ipak da stavim original koja mu pripada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 13, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni cudo sto trokira , kad je "BOMBina" ! da je BOBINA , sigurno bi bolje radio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Zovi 063/650239 Dzeri,ima sigurno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...