trenda77 0 Napisano Septembar 12, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: varaderoXL1000 Prijavi odgovor kao problematičan koliko je pametno postavite krash barove na varadera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 12, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan zašto nije... Seba ih pravi imaš na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Pametno je oko 350+ eura koliko kosta polovna prednja plastika (ako se samo to sjebe pri padu). Koja je poenta teme ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Septembar 12, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Tnx drug,prico ja sa Sebom on kaze ovako.,,Druze mogu da napravim i pravio je bas za ovaj moj tip ali na mestima gde je predvidjeno da se kaci crash bar Honda stavila male srafove,dal rece fi 5 ili sa kratkim navojem uglavnom nesluzi nicemu osim sminke ili eventualno neke padove u mestu na meku podlogu tipa trava ,zemlja i td.I kosta upola nego da kupim Givijev ......Svaka cast Sebi na iskrenosti.... Napisao @Crni pre godinu dana u Varadero sekti... Mozda to sad vise nije tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kod zgrade Tanjug-a je redovno parkirana jedna crna Honda Varadero sa 'ebe kevu krash barovima (Kacenje nije za nosac maske vec za ram)! Svrati pa uslikaj/pogledaj pa ce ti sve biti jasno! Na moju cu preko zime iste takve da montiram! Pravice mi ih drugar,ima iskustva pa ako hoces kada radi moje moze da uradi jos jedan par! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Septembar 12, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Ta kod tanjuga izgleda kao da je poplava izbacila... E sad,možda je tehnički u odličnom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 13, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ta kod tanjuga izgleda kao da je poplava izbacila... E sad,možda je tehnički u odličnom stanju Nije u odlicnom stanju Semerinzi pishaju,diskovi van dimenzija,sva zamazana...vode nije videla 5 godina...ali taj lik je chera i kaze da ga nikada nije izdala(ima 40-45 godina,rmpalija od 2 metra i 140 kg,video me kako zagledam oko motora pa zamalo nisam po pi...dobio,kad sam objasnio da gledam roll barove bio krajnje ljubazan) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Septembar 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Koristan je roll bar i te kako.... Ako nemaš baš poverenja u hand made, imaš Kappa: http://www.kappamoto.com/attachfile/content/moto_padre/105344/163.0.1.acc_man_kn28.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Cus koliko je pametno...koliko je pametno ne montirati ih? Kad 250 kila krene da pada ne mozes je zaustaviti sem da imas hidraulicne ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Septembar 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ako ispada iz ruku pusti ga, a rollbar će spasti plastike.... A njega ispraviš, prefarbaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Octobar 1, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Pade prije par dana moj Varadero u mjestu, dok sam ga podizao na centralni. Sjebao ki majstor centralni prilikom izrade drugog ... tako da mogu bacit oba. Da nijebilo crash bar-a polomise se plastike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Octobar 2, 2014 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Ah crash bar Jeste da mi motor nikad nije pao u mestu, a vadio sam ga iz minusa, ali crash bar je najbolja investicija. Mikeli nisi nista sjebao na sebi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Februar 21, 2015 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Mad Max, izvini .... ja tek sad vidim ovo pitanje. Sve je ok i sa motorom i samnom. Ja gw ne mogah zadrzati da ne padne jer je krenuo na drugu stranu kontra mene... Krash bar je odlican na svim tezim motorima, pogotovo kada se nadjes sa full opremom na makadamu, u koloni dje se sporo vozi i uostalom na svim mjestima dje veliki motori lakse padaju. Sa krash barom nema nikakve stete, a bez njega ode i do 200 e i vise za cas posla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...