_AlexA_ 26 Napisano Septembar 2, 2013 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Posle skupa u Bijeloj kod Cruiser-a iz Herceg novog pronađena tablica Beogradskih tablica BG - 12-623. Vlasnik je Milan Kolarević iz Beograda iz ulice Vojislava Vlahovića br ... Tablica deluje kao da je sa nekog nejkeda ili eRa po delu koji je odpao zajedno sa tablicom. Probao sam da pronađem telefon preko 988 ali ne postoji telefon sa tim prezimenom na toj adresi pa rekoh da postavim ovde da sam našao tablicu i da mogu da je donesem iz Crne Gore za dan dva. Ako neko zna vlasnika koji je izgubio neka mi se javi, telefon može da pronađe kod nekog iz kluba MK Čoper Srbija da ga ne ostavljam ovde da dogovorimo preuzimanje iste. 17 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Septembar 2, 2013 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Vojislava Vlahovica ili Vojvode Vlahovica? Alo je ovo drugo posalji mi br (pp) to mi je u komsiluku pa cu da procunjam da ga nadjem. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Septembar 3, 2013 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Alexa javi se kolezi KOLARSKY njegova je tablica, mslm da ti je poslao mesage na PP sa tolofonom i podacima Pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...