OpFor 225 Napisano Septembar 1, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da hoce da proda/pozajmi na par dana resQme. Moj drugar koji radi na filmu treba da lomi neku soferku pa mu treba ovakav alat. Hvala unapred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Septembar 2, 2013 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka ide kod najbližeg autoprevoznika ili u prvu prodavnicu auto djelova i neka pita, ostavi neku kintu i vrati kada završi. Zar je to problem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Septembar 2, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovo postovao u rubrici "Pomoc prijatelja" na nasem Forumu, a ne u "Pregovori sa autoprevoznicima i prodavcima auto delova". Ipak, hvala na savetu. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima to par ljudi sa foruma, imao sam i ja al sam slomio (ne pitaj kako). Sent from my GT-I9300 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Septembar 13, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh temu imam ja jedan kom koji sam kupio nov na forumu ovde nikad nije bio u upotrebi rado bih ga prodao jer mi je realno visak a nekom ce trebati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Septembar 13, 2013 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh temu imam ja jedan kom koji sam kupio nov na forumu ovde nikad nije bio u upotrebi rado bih ga prodao jer mi je realno visak a nekom ce trebati Koliko para? Moze i na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Septembar 14, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Даћу ти ја....није на алкици пошто сам то скрЈао али оно за сечење и ломеЊе ради... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...