BigRider 1659 Napisano Septembar 1, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Пре три дана био је код мене у НС наш колега и брат Лаки... и у разговору ми напомене да би могли да се провозамо онако необавезно до Темишвара,без разлога,на кафу,чисто да се запљунемо да смо били и у Румунији ове године поред Грчке,Македоније,Републике Српске!!! Тако договор и паде да се данас одвозамо до тамо ... такође је и Мишке са Марином изразио жељу да иде са нама... Јутрос у 7.00 Мишке,Марина и ја кренусмо преко ЗР до Сечња где је требало да се нађемо са Лакијем ,тамо смо попили кафицу и баш када смо требали д наставимо сви заједно,рекоше нам мештани да гран.прелаз Јаша Томић не ради увек и да баш данас не ради !!! Тако да и други који буду ишли овуда не крену на тај прелаз!!! Морали смо на прелаз Српска Црља,што нам је продужило путовање за непланираних 50ак км више кроз банатску равницу надасве досадну за вожњу,али некако сам уживао у тим веееликим правцима и пространствима!!! После преласка границе имамо шта и да видимо ,ђубре посвуда около чак и код саме табле која означава да смо ушли у Румунију!!!(Сад звучим као да водим емисију САТ плус) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ТЕМИШВАР!!! Какво пријатно изненађење!!! Прелеп градић!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us а неко је играо и школице Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us После кратке шетње,кафице,сликања и Лакијевог болног извртања скочног зглоба на предлог Мишкета одосмо за Вршац да гледамо трке мотора!!! Тужна слика Србије ..штрајкови и блокаде !!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Успут се разиђосмо куд који мили моји ... Лаки оде одмах из Вршца пут свог Ковина,Мишке и Марина ме оставише негде у Лазареву и одоше пун гааас за Инђију,а ја лагано на 5000 обртаја и око 90ак км на сат лагано слушајучи музику наставих кући по труцкавом путу !!! Овај пут спомињем из разлога што ми се тотално одвалио носач кофера,ОПЕТ!!! али овај пут се цео одвалио на вару у унутрашњости саме конструкције носача!!! Кад сам погледао у ретровизор на 3 км до куће, имам шта и да видим виси поред мене као да је бочни кофер!!! Uploaded with ImageShack.us Станем одвалим га и откинем до краја,прекрстим се и захвалим богу што није отпао у вожњи и повредио некога или мене и онако држећи га у руци,једва довезох се кући и заврших данашње путовање,жив,здрав и веееооомаа задовољан данашњим даном,путовањем,дружењем ... Толико од мене МАКСИ ПОЗДРАВ!!! 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Septembar 1, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan super! svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...