crnisin 165 Napisano Octobar 30, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan VN bi ti bas legao, onako smekerski... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKE VUK 409 Napisano Octobar 30, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja mu to kažem , ali on zapeo za . Ubeđuj ga još malo . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Octobar 30, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi mozda odvojeno prodavao nosac i kofer? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Octobar 30, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan U slučaju da neko kupi odvojeno motor od kofera i nosača, pa mi nosač i kofer ostanu, onda bi ih prodavao . Šalim se, ali nikad nisam ništa skidao od opreme sa motora koji prodajem. Više ni sam ne znam zašto ali takav mi je princip već dugi niz godina unazad. Valjda negde duboko u sebi verujem da će neki maler da me bije ako to uradim . Kako god, ali nastaviću i dalje da se držim tog principa nasleđenog iz davnih vremena . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Octobar 30, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi mozda odvojeno prodavao nosac i kofer? Da prostish,pa barem tih namenskih nosaca i kofera ima na svakom cosku da se kupe-naruce...a ima i polovnih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Octobar 31, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi mozda odvojeno prodavao nosac i kofer? Da prostish,pa barem tih namenskih nosaca i kofera ima na svakom cosku da se kupe-naruce...a ima i polovnih Ne bih da off-ujem oglas coveku, ali ne znam koji nosaci odgovaraju banditu... Aj na PP pa mi baci koji savet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Octobar 31, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Idi na sajt Moto land, oni prodaju Kappa nosače i kofere. Ukucaj tamo da te interesuju kappa proizvodi ( klik na kappa) i odaberi opciju "moj motor" i izbaciće ti šta sve oni prave za tvoj motor. Ili jednostavnije, pozovi ih telefonom i reci će ti i da li imaju trenutno ili mora da se naruči i daće ti cenu. Ako nema kod njih zovi TRION, oni su uvoznik za GIVI, a to ti je skoro isti đavo. Rang cene je oko 7000 dinara, ne mogu bas tačno da se setim. Sretno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Octobar 31, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Idi na sajt Moto land, oni prodaju Kappa nosače i kofere. Ukucaj tamo da te interesuju kappa proizvodi ( klik na kappa) i odaberi opciju "moj motor" i izbaciće ti šta sve oni prave za tvoj motor. Ili jednostavnije, pozovi ih telefonom i reci će ti i da li imaju trenutno ili mora da se naruči i daće ti cenu. Ako nema kod njih zovi TRION, oni su uvoznik za GIVI, a to ti je skoro isti đavo. Rang cene je oko 7000 dinara, ne mogu bas tačno da se setim. Sretno ! Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Octobar 31, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim da sam od danas ponosni vlasnik ove lepotice! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2602 Napisano Octobar 31, 2013 Drug član, 1622 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Lep,neka je sa srećom.Odustao si od kupovine novog motora? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Octobar 31, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Sad vec mozemo da offujemo skupljao sam pare za nov motor a kupio sam plac, bio sam dva meseca bez motora i odlepio sam ali danas je sve doslo na svoje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Octobar 31, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da ste se našli . Još da nam da bog da ovo lepo vreme potraje pa da se još bolje upoznate. Ubeđen sam da je jedna velika ljubav na pomolu. I ovim putem da poželim Puno lepih kilometara. Da posluži duplo bolje nego Stromče ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...