VladaSD 2364 Napisano Avgust 31, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj mali telefon je naravno android, ima qwerty tastaturu (sto je prednost ko ima cevape od prstiju, kao ja), odlicno je ocuvan + uz njega dajem rezervnu, novu prednju masku Fabricke karakteristike: http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2507/Sony-Ericsson/X10-mini-pro Super radi, nemam zamerki, ne baguje i sl. , malo je koriscen kao II telefon, jer imam sluzbeni Blackberry koji eksploatisem maksimalno .... Slike ne moram da postavljam (imate ih na linku gore), jer telefon ima nova ledja, a sa novim prednjim delom telefona dobijate potpuno novu spoljasnjost ..nov telefon (napominjem da ni ovako nema nikakvih ostecenja na karoseriji ) Doplatio bih za neki moderniji...ne mora da bude striktno 100 evrica..moze i manje , a moze i malo vise .....samo da je telefon bez vidnih znakova lose eksploatacije , sa vecim ekranom 3,5" - 4+" dijagonala, i da nije u nekoj roze boji . Ja cu u svakom slucaju fotkati telefona , ukoliko to bude potrebno. Pozdrav iz SD-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 27, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Otkljucavam temu....(ponovo imam pare za doplatu )..... treba mi telefon , zbog radi navigacije ... veci ekran i bolja android verzija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 30, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Niko nema bolji telefon na prodaju...pa ne mora svih 100 evra ..može i nešto jeftinije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 3, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan sredjeno...hvala svima na ponudama..ide LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...