Danko 184 Napisano Januar 11, 2008 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotografija kratke vožnje sa koje sam se vratio malopre... Ispred garaže, pre nego što sam krenuo, ATV čist ko suza Na severnoj strani Avale se zadržalo poprilično snega. Ovo sam samo ja prošao ovuda, a trag je ovako širok i razmrljan jer je staza pod nagibom, pa sam celom ovom stazom išao ukoso... Ovakve stvari su prilično česte... Al kad je drvo ovolicno onda nije problem da se pomeri... Osim tragova životinja, niko nije prolazio... 2 bambija za prvog ko nađe srne na ovoj fotografiji Na okolnim njivama snega je ostalo samo gde su bili nanosi još jedna fotka.. ovu bi mogao da okačim na zid a i dubina snega je poprilična Ovo je neki potok ispod Kumodraža potok, još jednom I na kraju opet se sija u garaži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Januar 11, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan znas onaj crtani "nikada neces odrasti mali veseljace". Vidim da je bilo dobro, ali se u svemu vidi i tvoj decacki deciji duh ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Januar 11, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo da zamislim kako li je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Januar 11, 2008 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sa ovim nije uopšte zanimljivo da se voziš asfaltom.. To mu dođe kao nužno zlo Sutra će nas nekoliko na malo dužu turu, pa ako budu raspoloženi za slikanje biće dobrih fotki... Ovako kad sam ja sam, smor mi da stalno stajem, skidam rukavice, silazim sa ATV-a, vadim aparat, fotografišem, pa sve to navlači ponovo nazad... Kad bi kupio neku mini kameru i da zalepim za kacigu to bi bila prava stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 11, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ili da platite nekog dobrog fotografa da vas slika ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Januar 11, 2008 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Ili da platite nekog dobrog fotografa da vas slika ? Može, ali jedino ako prima uplatu u vidu vruće jagnjetine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ili da platite nekog dobrog fotografa da vas slika ? Može, ali jedino ako prima uplatu u vidu vruće jagnjetine nepominji jagnjecinu i prasecinu jer cu da ripim do tebe sa sve foto aparatom ;D ;D ;D vec mi krenula voda na usta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Januar 11, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Super druze...nema sta! Reci mi samo je; moguce u Srbiji registrovati ATV i da li to zavisi od modela do modela ili......???? Je li ovaj tvoj ima pogon na 2 ili 4 tocka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Januar 11, 2008 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan U principu nije jednostavno ali ga je moguće registrovati... Poenta je da iscrpiš sve opcije, i da onima u supu dovoljno skačeš po glavi da bi ti registrovali ATV... Mada nešto sam čuo da su kao napravili novu kategorizaciju pa je sad moguće bez problema registrovari na A. Ja to nisam probao, ali znam da kad sam pokušao svoj da registrujem na A, nije bilo šanse... Inače ima viscolock takoda mogu da biram između pogona na zadnja dva ili sva četiri točka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 11, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ili da platite nekog dobrog fotografa da vas slika ? Može, ali jedino ako prima uplatu u vidu vruće jagnjetine Prodato....samo da se oporavim od praznika i multi-holesterola... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Januar 11, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan U principu nije jednostavno ali ga je moguće registrovati... Poenta je da iscrpiš sve opcije, i da onima u supu dovoljno skačeš po glavi da bi ti registrovali ATV... Mada nešto sam čuo da su kao napravili novu kategorizaciju pa je sad moguće bez problema registrovari na A. Ja to nisam probao, ali znam da kad sam pokušao svoj da registrujem na A, nije bilo šanse... Inače ima viscolock takoda mogu da biram između pogona na zadnja dva ili sva četiri točka. OK hvala! Gledam u MotoPulsovom godisnjem katalogu da skoro ni jedan ATV nije moguce registrovati.....u Hrvatskoj! Kod nas nemam pojma kakvo je stanje ali sumnjam da postoji ikakav zakon po tom pitanju.....kakva drzava takvi i zakoni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 11, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ili da platite nekog dobrog fotografa da vas slika ? Može, ali jedino ako prima uplatu u vidu vruće jagnjetine mmmmm ! primamo uplate te vrste ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Januar 11, 2008 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan mmmmm ! primamo uplate te vrste ! ;D ;D ;D E bre kolko vas fotografa ima, na kraju ima još da prođem i sa pljeskavicom OK hvala! Gledam u MotoPulsovom godisnjem katalogu da skoro ni jedan ATV nije moguce registrovati.....u Hrvatskoj! Kod nas nemam pojma kakvo je stanje ali sumnjam da postoji ikakav zakon po tom pitanju.....kakva drzava takvi i zakoni! U Hrvatskoj je moguće registrovati ATV bez ikakvih problema.. Oni tamo imaju zakone o tome... Ja kad sam registrovao hteo sam prvo na normalne table i da ga vozim sa A kategorijom.. Međutim nema šanse jer je ATV po dimenzijama veći od peglice i fiće ... Pa sam hteo na zelene SO table pa ni to ne može... Pa sam onda pisao neki dopis za neko mišljenje u ministarstvo, pa ni oni nisu dali nikakav odgovor, pa sam opet pisao mišljenje i na kraju su rekli može kao radna mašina ako ne ide brže od 30kmh... Odlično, ne ide brže od 30 časna pionirska, daj table ovamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eddie 0 Napisano Januar 12, 2008 U prolazu, 45 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan kupi eksterni objektiv za video nadzor i povezi ga sa kamerom /mini dv ili 8-ica/sve jedno kojom potrebno je i dodatno napajanje ,moze se izvuci sa motora mi smo se time sluzili kada smo isli na put vidi se na spotu kod mice na kacigi postavljali nosac na vise mesta /napred,pozadi ,da snima tocak,kaciga.../ manje kosta i mozes objektiv postavljati gde pozelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...