mvSHOEI 267 Napisano Avgust 28, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih prvenstveno YOSHIMURU ili neki drugi auspuh drugog proizvodjaca, fabricki me ne zanimaju. U pitanju je kawasaki zzr 600ccm . 0606232360 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 28, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Samo cu reci "Ada Race" Jeftinije a novo neces nigde naci. Lep na oko, povoljan i grmi kao nevreme. Ja sam uzeo za svog SV-a i odusevljen sam kako se cuje. Pozdrav za Roberta, izduv se cuje za sve pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Avgust 28, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Samo cu reci "Ada Race" Jeftinije a novo neces nigde naci. Lep na oko, povoljan i grmi kao nevreme. Ja sam uzeo za svog SV-a i odusevljen sam kako se cuje. Pozdrav za Roberta, izduv se cuje za sve pare. Da li to znaci da Robert jos radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 28, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoj izduv uzeo pre 2 Meseca i tada je radio. Svratio u povratku iz beca kod njega, covek izvadio mere, napravio i poslao brzom postom. Sve je bilo kao sto smo se i dogovorili, svaka cast Robertu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Avgust 28, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozhe sa tim auspuhom da se putuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 28, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa njim putujem bez problema. Ako mislis na buku, nije preterano bucan a lepo se cuje (bas kako treba). Imam za njega napravljen i DB-kiler ako zatreba, stoji pod sedistem i samo dzabe zauzima mesto. Motor pali kao i pre (bez gasa), samo sto malo bolje poteze u nizim brzinama. Covek zna sta radi, svaka mu cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Avgust 28, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan A mislio sam shto znaju da cimaju za homologaciju i te fore? Da grmi grmi chuo sam i to na sv-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Avgust 28, 2013 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam kompletan sportsi izduv sa ZZR600 sa karbonskim prigusivacem.Info na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan a ja cu da ti ponudim Remus http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/95532-remus-revolution-prodajem/page__gopid__1539617#entry1539617 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Avgust 29, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan A mislio sam shto znaju da cimaju za homologaciju i te fore? Da grmi grmi chuo sam i to na sv-u Ja sam se u Nedelju vratio sa Alpa (Italija , Austrija Slovenija) Auspuh iz Ade sa sve nalepnicom Akrapovic i niko me nista nije pitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Avgust 29, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ide chesto za swiss, znam da recimo za nalepnicu na falsh robi drapaju pozamashne sume i uzimaju tu stvar... Daj neke slike, snimak Kako bilo? Pretpostavljam nikad bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Avgust 30, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan hvala za savete ,sto se tice tog remusa vidjao sam ih vec , i njega ne bih ....a sto se tice roberta....zvao sam ga vise puta i sve mi je govorio da vise ne radi.....ako nista ne nadjem zvacu ga opet......ne zuri se meni =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Avgust 30, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan hvala za savete ,sto se tice tog remusa vidjao sam ih vec , i njega ne bih ....a sto se tice roberta....zvao sam ga vise puta i sve mi je govorio da vise ne radi.....ako nista ne nadjem zvacu ga opet......ne zuri se meni =) A Dragon ada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Septembar 2, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Yoshimuru ....... hvala svima =))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...