dejan1705 0 Napisano Avgust 27, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte ako mozete nekako.Crkao mi je CDI, na motoru mi je bio kineski CDI. Da li iko zna ko radi prepravke kineskog CDI-a, a ako kupim original nece mi pasovati zato sto na kinezu ima cetri ulaza a na originalu sest ako ne gresim,ako gresim ispravite me, i pomozite bilo kako . Unapred se zahvaljujem...Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan cimaj Josku sa foruma da ti napravi CDI kakav ti treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Avgust 30, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nadje li CDI??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...