M a R k o 393 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 28, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan dragane upoznali smo se na Rajcu prosle godine ja sam tad vozio sivog V-Stroma 1000. Ako si raspolozen i ako mozes da mi poneses gumu daj broj telefona pa da se cujemo. Dogovoreno Stizem sa novom gumom. Staru ce mo da zapalimo na skupu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1308 Napisano Avgust 28, 2013 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ako se smiri ova dosadna kiša krećem u petak zajtra , planiram dolazak u HN oko 17 časova. Vožnja laganica i bez stresa, sendvič cigara kafa i osmeh stopera. Solo iz Zrenjanina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 28, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i sa nama, ako nemas drustvo. Marko i ja planiramo petak oko 07:00-08:00 da krenemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1308 Napisano Avgust 29, 2013 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Imam drustvo ali su trenutno svi negde razbezani, a ja neverujem da cu vas stici. Ako ja krenem iz Zrenjanina oko 8 bicu daleko iza vas. Mozda vas usput stignem pa se prikljucim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Avgust 29, 2013 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Dragane HVALA ti unapred sto se tice gume. Pozdrav i za starog drugara Marka iz Mladenovca, resio si da se provozas do mora i probas novi motor. Vidimo se na skupu. Sto se vremena tice ovde je trenutno extra vreme a i more je cisto i toplo. A i narednih dana su najavili lepo i suncano vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Avgust 29, 2013 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Dragane HVALA ti unapred sto se tice gume. Pozdrav i za starog drugara Marka iz Mladenovca, resio si da se provozas do mora i probas novi motor. Vidimo se na skupu. Sto se vremena tice ovde je trenutno extra vreme a i more je cisto i toplo. A i narednih dana su najavili lepo i suncano vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mazut 10 Napisano Avgust 29, 2013 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nikola hoces da ti posaljem unutrasnju da nemas vise problema?Poz i lepo se provedite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Avgust 29, 2013 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan e ti da si neki ti bi se provozao do drugara i doneo mi gumu !:-P:-P:-P:-P Umesto sto sa Pedjom manekenom ides u Becej na motorijadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 29, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan @ NIKOLA 1 Guma je stigla u Lazarevac i sutra krece za HN. Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 1, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Vala bilo je bas dobro, jedino nam je rakije rano nestalo Ja sam zavrsio sa sankom prije sat vremena, odoh spavat cim me silna popijena Guarana pusti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Septembar 1, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan sad stigo u rašku posle četiri dana provedena u HN biće i fotki kad se naspavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Septembar 2, 2013 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan U blizini skupa pronađena tablica BG 12-623, ako neko zna vlasnika ili Milana Kolarevića neka pronađe moj broj telefona kod nekog od članova kluba MK Čoper Srbija. p.s. MK Čoper Srbija bili najbrojniji na skupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano Septembar 2, 2013 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan znam ja vlasnika, daj mi tvoj br tel da ga povezem sa tobom pa se vi dogovarajte sta i kako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slike Petak veče Subota defile To bi bilo to od mene 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milance as92 8 Napisano Septembar 3, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: severno od Abukerkija Motocikl: Yamaha fz600s Prijavi odgovor kao problematičan stvarno bilo sve super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Septembar 3, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Evo mi stigli malo pre. Skup je bio fenomenalan, kao i prosle godine. Malo smo produzili vikend i obisli okolne plaze, proveravali smo da negde more nije slanije. Pozdrav svima i hvala jos jednom domacinima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 3, 2013 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan sad stigo u rašku posle četiri dana provedena u HN biće i fotki kad se naspavam Minja bre.,...Jel se naspava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Septembar 4, 2013 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja bih poslom "iznad". Evo par (loših) fotki pred polazak ekipe na izlet. Neko iz gužve je dobacio "jesi'l se usro?" - Žao mi je ne odgovorih čoveku :D (btw parasail je zanimljiv ali bez adrenalina ... čak blago dosadan) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan brate pa ti si leteo jesam se naspavao večeras fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 7, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da porucim nasem Chef-u (glavnom kuvaru), posto upadosmo u raspravu poslje skupa, pa me je bacio u rebus, a nemam mu nikakav kontakt pa ako prati forum, guma Michelin Pilot bilo koje vrste za moj motor ne postoji nema cak ni dimenzija koje bi mogle da se "upasuju". Trazio na Michelinovim sajtovima, US i UK, francuski i svapski ne znam, al sumnjam da ima razlike. Eto toliko od mene, drzim se Dunlop-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 10, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ja bih poslom "iznad". Evo par (loših) fotki pred polazak ekipe na izlet. Lepo, lepo, nisi ni ti loše izgledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam najviše vremena provodio ovako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...