paja021 40 Napisano Septembar 24, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Septembar 24, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Septembar 24, 2013 Drug član, 2881 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vid ja i moj motor se lepo proveli :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Septembar 24, 2013 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Steta ovaj put nisam mogao da obidjem irig.Nekoliko godina dolazim redovno i uvek mi je,ono.Vrlo interesantno mi je bilo i ovaj vasar u centru mesta.Meni je bilo neobicno na jednom mestu toliko raspaljenih rostilja,kotlica,celo mesto je tu u parku.Tu smo bili i posluzeni domacim kolacima,vinom naravno gratis.Mestani su nam objasnili,da na taj praznik svako zove svoje goste ali ne kuci nego tu u parku.Bas lepa i meni neobicna slika,druzenja,sloge zajednistva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 25, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Paja postaje ozbiljan fotograf,bravo za slike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Septembar 27, 2013 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvala vam svima sto ste bili,nadam se da vas nismo izneverili! Evo par fotkica sa fejsa da ne objavljujem ovde : https://www.facebook.com/motoklub.fruskagora/media_set?set=a.629269323783208&type=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...