Jump to content

Moto Zajednica

Do mora preko Tare i Durmitora

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 121 postova
  • Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Drage kolege bajkeri, krenuo bih 02.09.2013 kao što kaže u naslovu do mora preko Tare i Durmitora. Nosim kamp opremu, keš i dve nedelje odmora. Ne planiram ništa konkretno- kampujem gde mi se svidja, klopam šta mi se svidja, kupam gde mi se svidja, zadržavam se koliko mi se svidja i naravno vozim kuda mi se, jel te, svidja.

Ovo bi trebalo da bude neka vrsta poziva svima koji su raspoloženi za ovakvo neko putešestvije,bez nekih obaveza i konačnih dogovora.

Naravno da je sve podložno promenama u zavisnosti od ekipe i raspoloženja.

U oštrim crtama plan je da se ide preko Valjeva, Debelog brda do B.Bašte, kuntanje na Tari, Zaovinsko, Perućačko jezero man. Rača itd.dan dva tri, spuštanje do Durmitora, takodje bleja i vožnja po tom kraju, videh neke bruka dobre puteljke i pejzaže, Pivsko jezero pa valjalo bi i pod Ostrog i onda do mora na kupanjac!

O povratku nisam mnogo razmišljao, ali o tom potom.

Ako ima zainteresovanih,sa nekim predlozima ovo je moj fon 063-640 797 Neša ili može i na pp.

Ajmo ljudi, leto prolazi a valjalo bi još:kamp::rostilj:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Ovako ja zamisljam letovanje :takoje: steta sto sam sad pazario motor i nemam prebijene pare :(

• Drug član, 1740 postova
  • Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R

Ja i VLADA 035 krecemo 2-gog (odma posle Pink Floyda) za CG preko durmitora i zabljaka .. U Herceg novom smo 7-8 dana pa ako sidjes dole da se vidimo ...

• U prolazu, 74 postova
  • Motocikl: BMW f 650 st

Ja bio pre nedelju dana preko Pljevlje ,Savnika ,durmitora ,Niksica pa do Risna.Odlican put,krivina ima kao u video igricama.1moto3.gifi

Samo da vas vreme sluzi i bice nezaboravno.pozdrav

• Svrati ponekad, 123 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS

Одвој бар један дан за Црно језеро на Жабљаку.Најбоље у повратку с мора,да видиш колико је бесмислено ићи на море,поред Црног језера.

• Svrati ponekad, 439 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350

Mi smo kampovali na Tari pre mesec dana(Imas putopis), pored Zaovinskog jezera, samo cu reci da je odlicno, i prelepo bilo! Voda je malo hladna nekih 17,18 stepeni, ali cista, i izuzetno prija posle celodnevne voznje uskociti!

Pazi se puta ako se penjes na Taru putem seprentina, (sto je apsolutna preporuka), rizle, i drugih kola. Takodje, i kad se popnes na Taru, isto te ocekuje. Sve u svemu, klasika kada si na planini.

Zaovinsko je za kamp odlicno, i kada naidjes na branu, kada je predjes skreni odmah desno na sljunak, i prati put, jako je zanimljiv ako imas enduro, mi smo nasli mesto odmah pored jezera, pitaj ljude tamo da ti objasne kako da dodjes do jezera, i ne slusaj ih kada ti kazu da ne mozes motorom. Moze itekako. :D

Ako ne zuris, dan ce ti se polako zavrsavati kada stignes dotle otprilike. Mi smo isli prosecno 90kmh, svracali u Soko grad, kod kuce na Drini, itd.. i stigli smo oko 7,8.

Adleru pročitah putopis i to je to, samo da me ne izedu neke nemani kao i vas, valjda će preteknem?

Peco gde ćete se smestiti u H.Novom? Moguće je da ću se spustiti do Novog do vikenda, nego jel može nekako od Nikšića do Novog, onako preko?

• Svrati ponekad, 439 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350

Haha, nece valjda, ako cujes neke zvukove, samo spavaj. :D

Ima okolo vikendica, ima ljudi, nisu bas u neposrednoj blizini, mislim zavisno da postavis kamp, ali ne bi trebalo bilo kakva krupnija divljac da zalazi. Hranu stavljas u kofer, vidi da odpatke okacis negde visoko, da ne razvlace nocu sitne zivotinjke, i to je to. :)

• Drug član, 1740 postova
  • Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R

Adleru pročitah putopis i to je to, samo da me ne izedu neke nemani kao i vas, valjda će preteknem?

Peco gde ćete se smestiti u H.Novom? Moguće je da ću se spustiti do Novog do vikenda, nego jel može nekako od Nikšića do Novog, onako preko?

neki kamp negde ... jos nemamo neku bas lokaciju ... de naletimo tu smo ...

Peco ajd ostavi neki broj, da vas cimnem(sms) ako se zadesim dole.

Uzgred ima li neko tank torbu oko30l na zajam dok sam na odmoru, otprilike 15 dana?

• U prolazu, 3 postova

moze naravno uradjen je novi put preko Vilusa u Niksicu desno pa prema Trebinju pa nekih 30 km i onda lijevo ima putokaz AKO NESTO ZATREBA NEDAJ BOZE javi se za bilo sta ....uzgred ja sam u Titogradu a broj je 067444400 zoran

Zorane hvala na informaciji i pijemo piće kad budem u PG.

Ma Vlado kako bude, dobra volja je najbitnija a naćiće se već način i što kažu će ispadne na dobro.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja