Guest farbach Napisano Januar 11, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Eve gi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1275 Napisano Januar 11, 2008 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde je cirilica?? Gde je EU? ;D Meni su ruzne, ruznije od starih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 11, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A sto budale odsekose tablicu za motor popola??? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 11, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Zabole me kako ce izgledati! moje pitanje je da li ce ova zamena tablica da bude za nas besplatna (posto nismo mi trazili da se menjaju) ili ce nam uzeti kintu zato sto mogu (mislim da ce biti ovo drugo). Isto ce biti i sa saobracajnim dozvolama. Hoces da vozis? Daj pare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Januar 11, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde je cirilica?? Gde je EU? ;D Izvol'te ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 11, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan a tablica ko nasa u nedostatku lopate mozete upotrebiti i tablicu koja je sira od R6N KAWE a skuterdjie nek je stave kao naslonjac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2890 Napisano Januar 11, 2008 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Eve gi Jesi siguran za dimenzije ? Velicina kao postojece ? Sreca pa ja .... Ne mogu, ubise me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1275 Napisano Januar 11, 2008 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde je cirilica?? Gde je EU? ;D Izvol'te ;D fali ti SRB ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobofjr 3 Napisano Januar 11, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Srbija, Požega Motocikl: BMW K 1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Eto, ipak su nas imali u vidu, nećemo imati dopunski trošak za nov nosač tablice nego samo tablicu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7398 Napisano Januar 12, 2008 Drug član, 3113 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da cemo morati da platimo zamenu tablice i saobracajne. Tako je bilo i sa LK i sa pasosima. Mora neko da kupi gospodi nove fontane, automobile i jos ponesto. A kosta i odrzavanje sluzbenih stanova. To nam rade celog veka, videli su da narod cuti, pa sto bi sad nesto menjali. A ako hocemo da se zalimo, imamo svog predstavnika u skupstini, tako kazu. Preneses svoje zalbe poslaniku, pa dalje. Hahahahaha. I svi te kao cuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Januar 12, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na mom skuteru je i dalje tablica sa crvenom petokrakom. I bas mi se svidja. Ne dam je nikom. A sreca je sto je trajno registrovana, pa cu i dalje da se vozam sa petokrakom na tablici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boole 0 Napisano Januar 13, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Na mom skuteru je i dalje tablica sa crvenom petokrakom. I bas mi se svidja. Ne dam je nikom. A sreca je sto je trajno registrovana, pa cu i dalje da se vozam sa petokrakom na tablici. da li je to proverena informacija ili nesto drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 574 Napisano Januar 14, 2008 Zainteresovan, 629 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Iz Sl. Glasnik RS br. 2 2008 god. Član 18. Prilikom prve registracije vozila, kao i prilikom produžavanja važenja registracije, za vozilo se izdaje registraciona nalepnica. Registraciona nalepnica se postavlja na motorno vozilo sa vetrobranskim staklom, sa unutrašnje strane, na desnom donjem delu vetrobranskog stakla. Registraciona nalepnica se postavlja na motocikl, spolja na vetrobransko staklo (ako ga ima) ili na ravnom delu vozila kod uređaja za osvetljavanje, a na priključno vozilo, spolja na levoj polovini zadnje strane na vidnom mestu. Saobraćajna dozvola se smatra važećom samo kada je registraciona nalepnica postavljena na vozilo u skladu sa stavom 2, odnosno stavom 3. ovog člana. Član 19. Registraciona nalepnica iz člana 18. stav 2. ovog pravilnika je pravougaonog oblika, dimenzije 80 x 60 mm sa samolepljivim kontrolnim odsečkom. Registraciona nalepnica iz stav 1. ovog člana sadrži: u gornjem levom uglu, na plavom polju, oznaku Republike Srbije „SRB”, u prvom redu nalazi se tekst: „Republika Srbija” ispisan srpskim jezikom, ćiriličkim pismom, a u drugom redu nalazi se tekst: „Ministarstvo unutrašnjih poslova” ispisan srpskim jezikom, ćiriličkim pismom, prostor u koji se upisuje oznaka registarskog područja, utisnut crveni štit na kome je beli krst između četiri ocila bridovima okrenutih ka vertikalnoj gredi krsta, registarski broj vozila, datum isteka važenja registracije, naziv: „registraciona nalepnica” ispisan srpskim jezikom, ćiriličkim pismom i kontrolni broj. Oznaka registarskog područja na nalepnici iz stava 2. ovog člana ispisuje se i na ćiriličkom pismu ispod utisnutog crvenog štita. Registraciona nalepnica iz člana 18. stav 3. ovog pravilnika je pravougaonog oblika, sa radijusom (polukrugom) sa jedne kraće stranice, dimenzije 40 x 50 mm i samolepljivim kontrolnim odsečkom i sadrži: u upisanom krugu dimenzije 40 mm, u središnom delu na plavom polju, oznaku Republike Srbije „SRB”, iznad lučno ispisan skraćeni naziv Ministarstva unutrašnjih poslova „MUP”, ćiriličkim pismom, a po obodu kruga (sa unutrašnje strane) su ispisani brojevi meseca (od 1 do 12) a u unutrašnjem polju godine (po dve zaredom). Ispod kruga upisan je naziv: „registraciona nalepnica” ispisan srpskim jezikom, ćiriličkim pismom i kontrolni broj. Član 20. Obrazac saobraćajne dozvole (Obrazac br. 1) i obrazac registracione nalepnice (Obrazac br. 2) odštampani su uz ovaj pravilnik i čine njegov sastavni deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mislim da su ove nalepnice bezveze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da su ove nalepnice bezveze Ma sto brate? Pa zabari to imaju vec 30 godina. Jedino je zajeb ako si neregistrovan, moze pandur da te snimi na semaforu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Januar 14, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan a gde da zalepim to cudo? ok sa zadnje a gde napred ??? ??? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan a gde da zalepim to cudo? ok sa zadnje a gde napred ??? ??? :-\ Registraciona nalepnica se postavlja na motocikl, spolja na vetrobransko staklo (ako ga ima) ili na ravnom delu vozila kod uređaja za osvetljavanje Lepo ti pise ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Januar 14, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e a da ja pitam nesto! sta ce biti sa ovim malim motorima, BICIKLI SA MOTOROM, ovi do 49 ccm. ja imam apn4 koji je na nekom liku, neznam ni ko je vec 30 godina, sta ja treba da radim, da ga trazim, pa da mi prevede motor, jel i ja moram da lepim te nalepnice, ili da uzimam novu tablicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan e a da ja pitam nesto! sta ce biti sa ovim malim motorima, BICIKLI SA MOTOROM, ovi do 49 ccm. ja imam apn4 koji je na nekom liku, neznam ni ko je vec 30 godina, sta ja treba da radim, da ga trazim, pa da mi prevede motor, jel i ja moram da lepim te nalepnice, ili da uzimam novu tablicu? Ako lika nema, ponovo registrujes motor. Ja bar tako mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Januar 14, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan znaci moracu i ja da to radim..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan znaci moracu i ja da to radim..... Moli Boga da ATV ubace u zakon ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobofjr 3 Napisano Januar 14, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Srbija, Požega Motocikl: BMW K 1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Iii bre šta više neće izmisliti , na "vetrobransko staklo" (kako su već krstili vizir na masci) je neću nalepiti sigurno, jedino mesto gde bi je nalepio je prednji amortizer! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8878 Napisano Januar 14, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan e a da ja pitam nesto! sta ce biti sa ovim malim motorima, BICIKLI SA MOTOROM, ovi do 49 ccm. ja imam apn4 koji je na nekom liku, neznam ni ko je vec 30 godina, sta ja treba da radim, da ga trazim, pa da mi prevede motor, jel i ja moram da lepim te nalepnice, ili da uzimam novu tablicu? Ako lika nema, ponovo registrujes motor. Ja bar tako mislim. to tesko da moze tako, pre registracije mora da uradi prenos vlasnistva... a tu je potreban vlasnik, koji je usto mozda i umro krajem proslog veka, pa onda treba ostavinska rasprava, potvrda od suda, cimanja koliko hoces, a apn cirka 200 eura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Januar 14, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan znam brate, al moj je cale uzeo taj apn jos 1982....a ja sam poceo d aucim na njemu da vozim motor i menjam brzine, i sredjivao sam ga skroz, u njemu je more para i truda ulozeno.... ali sad neznam sta cu daj boze, da je taj vlasnik ziv i da je u srbiji. a sto se tice mog ATV-ja, kad sam zvao neku agenciju za teh. preglede rekli su mi da se moze registrovati na A, i kosta oko 15000 reg. sa svim troskovima....sta mislite na to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Januar 14, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Srecom ostaju male table za motore. U Nemackoj su one velike, odvratne, pa kada sam procitao da su ono donirali opremu...navato me stra :o Ove nase stare tablice imaju isti logo, kao stare italijanske, mogli smo i nove kao nove italijanske. Da li su predvideli opciju za prednju, za automobile, da bude barem uz doplatu manja tablica, kao u Svajcarskoj, Italiji...odvratne su mi velike table napred, pogotovo na manjim autoobilima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...