vex 3992 Napisano Avgust 25, 2013 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Vracam se sa pecanja danas oko 20 h uhvatio me pljusak al moja vespica ima veliki vizir pa ne smeta . Na 300 met od kuce drzim 10 ak metara rastojanja od pezoa 206 karavan , vozimo se oko 40km/h, daje levi zmigavac i skrece. Ja krenem da obidjem sa desne strane jer vise od pola auta je vec na suprotnoj traci kad odjednom ona mota pun i na mene , kranem ka trotoaru ali me je blokirao pparkirani auto i jednostavno me prikljesti izmedju. Padam i u padu vec psujem ali pomoci nema. Epilog- izvini dosla sam da pokupim dete ali sa leve strane nije imalo mesta pa hajd onda na desno a retrovizori i ovako sluze zenama za sminkanje . Moja vespica malo oguljena a i ja po nogama i ruci, sve u svemu jedino je dobro to sto sam uspeo da ne padnem pod auto pa da me zalepi ki taxenu marku . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Avgust 25, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, desava se, ima slicnih slucajeva kolko 'oces............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 25, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvini znam da je zajeban osecaj i zelim ti brz oporavak ali sam se nasmejao na ovo ...padam i u padu vec psujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Avgust 25, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan pa ti si covece imao srece,mogla je da te pregazi a da uopste nezna da te zgazila dobro si rekao,njima retrovizor netreba uopste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Avgust 25, 2013 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se naslov teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Avgust 25, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si i prošao, šta je mogla da ti uradi. Zabole njih za retrovizore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 25, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da se tu ne radi o bolu, vec je u pitanju neka antimaterija koja im zamaze paznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Avgust 25, 2013 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Al sto zene vole da gaze motocikliste to je cudo! Bolje prave djevrek nego sto ga motaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Avgust 25, 2013 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Been there, done that, s tim sto sam bio klinac na tomos toriu! I sto je vozio nadrndani muskarac a ne zena! Bitno da je proslo bez vecih posledica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 25, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jesi bar upecao nešto ? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ramaro 3 Napisano Avgust 26, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: plavo more Crne Gore Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako njoj retrovizori služe za šminkanje, meni najveći ključ iz alata služi za lomljenje farova, retrovizora, šoferke... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Avgust 26, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Been there, done that, s tim sto sam bio klinac na tomos toriu! I sto je vozio nadrndani muskarac a ne zena! Bitno da je proslo bez vecih posledica! Naleteo si na nekog "modernog" koji se šminka u toku vožnje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3992 Napisano Avgust 26, 2013 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Jesi bar upecao nešto ? Nisam isao da upecam nego da pobegnem od zene ali naleteh na drugu, bar da je bila malo mladja :Mina:pa da probam da naplatim bar dusevne bolove u naturi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 26, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=S9vM9nhwecM Taj rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 26, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi bar upecao nešto ? Nisam isao da upecam nego da pobegnem od zene ali naleteh na drugu, bar da je bila malo mladja :Mina:pa da probam da naplatim bar dusevne bolove u naturi Auuu, pa ova ti je izgleda bila treca tog dana... Jesi li siguran da prva i treca nisu prijateljice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...