cparty 41 Napisano Avgust 25, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan E ovako stoje stvari motor je unikat, Yoshimura izduv, Yoshimura color theme, Pancirna creva, Öhlins amortizer volana, Silikonske rucke, Slajderi, Led, Automatski podmazivac lanca, Nosi zadnju gumu 180/55/17, i jos mnogo toga ..... Redovno odrzavan, garaziran, gume dobre prednja nova zadnja jos 2 -3 sezone, masina odlicna nikad otvarana i bez kvarova, zvuk jedninstven, mala registracija, Sad ono sto mene interesuje je zamena za auto ili kros motor, u slucaju da imate noviji auto uz njega mogu i da ponudim A6 2.5TDi S-line sa V6...Sto se kesa tice pozovi te na 060/096-0-994, ali u napred da obavestim da motor nije na poklon 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13486 Napisano Avgust 25, 2013 Ne silazi, 7555 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Istripovao sam se da ima USD viljusku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Avgust 25, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Istripovao sam se da ima USD viljusku Znaci posao je dobro odradjen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 25, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Aj posto vlasnik nije napisao cenu,cena je 850 evra.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Avgust 25, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Aj posto vlasnik nije napisao cenu,cena je 850 evra.. "Sto se kesa tice pozovi te na 060/096-0-994" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Avgust 25, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas plus za migavce od yuga... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Avgust 27, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Da napisem i cenu, ko se pojavi sa 1000e u kesu neka ga vozi Toliko su i kinezi, greota da se proda jeftinije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 27, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja je to zadnja guma da je razmotrim? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 27, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku motora sa desne strane da vidimo taj " Jošimura " izduv . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Avgust 28, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto se vidi, motor stoji parkiran u garazi, nemam vremena ni za kakvo sredjivanje ni voznju, tona prasine je na njemu , sto sam uradio sinoc je to da sam skinuo rebrastu spojnicu koja je dosta nagorela, ovih dana stavljam novu....A sto se gume tice na njemu je trenutno Bridgestone Battlax BT016 180/55 r17, njeno stanje se vidi na slici, iako je malo potrosena i dalje je meka kao dusa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Avgust 28, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Iz dana kad je vozen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8708 Napisano Avgust 28, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan teško ćeš ga prodati. Ipak je to mator motor kome je vreme prošlo, a opet nije neki kult motor, pa da bi neko dao kintu za njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Avgust 28, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan teško ćeš ga prodati. Ipak je to mator motor kome je vreme prošlo, a opet nije neki kult motor, pa da bi neko dao kintu za njega. Bio sam svestan toga kad sam ga kupovao, ali reko da vidim mozda nekog i zainteresuje....Ja mislim da je cena korektna, ako nije, slobodno pisite misljenja itd...forum zato sluzi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Septembar 3, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Septembar 4, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Kantasaki...Katastrofa.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Septembar 4, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Kantasaki...Katastrofa....:lol: Hahahha .. Bolje gurati kantasaki, nego voziti hondu :lol: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Septembar 10, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je GPX-R pobedilo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Septembar 14, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je GPX-R pobedilo. Ako ti tako kazes, onda jeste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...