andrejp 24 Napisano Mart 29, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U Ponedeljak je to bilo, posle posla smo isli na palacinke u Pinokio u Zemunu, Andrej je castio Dextera zbog popravke struje... Hvala, Andrej! nema na cemu, casticemo se i bez povoda, uvek je gotivno castiti drugare :wink: Ma ja to da se Smajser navikava na prizor koji ce mu uvek biti pred ocima ahahahahaha... Smajso sad moras da kupis neki Boss ili Arrow pa da ga maltretiras, hebote ovako ce da smara narednih godinu dana o tome kako on ima DVA (auspuha) Ostavio sam motor na sred Njegoseve Ljakse sa Senjaka gori si od Vozdovcana :wink: Scmaissi, to jeste ista devojka bila u oba slucaja, ali mi ta ista devojka nije devojka. CCCC... ala ti ne ide baronisanje, strasno... :wink: Ja bih lepo sve prizn`o i gotova stvar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 961 Napisano Mart 29, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Mart 29, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan ps Dobar ti je novi avatar:) Ma ja to da se Smajser navikava na prizor koji ce mu uvek biti pred ocima Mora se priznati da su ta dva auspuha lepa sminka. To sto DESNI NE RADI nema veze. :roll: Ipak citirao bih brata Djuru i ovom prilikom:''....samo je CRNI STROM pravi STROM..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 961 Napisano Mart 29, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hihihhi kad se budete makljali jel mogu da naplacujem karte pa da i ja kupim stroma, al sa 3 auspuha :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrAgisha 4 Napisano April 27, 2006 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ..........e bas super. Sto ti smorena ova na sliki? I sto mene nema nigde sad? Koja je to subota bila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...