Jump to content

Moto Zajednica

Da li i koliko cesto vozite "Brze od zivota"?

76 članova je glasalo

1. 1. Da li i koliko cesto vozite "Brze od zivota"?

• Nikada ne vozim van zone komfora
    • U toku voznje jednu poznatu etapu vozim van zone komfora
    • Ponekad vozim van zone komfora
    • Uvek vozim van zone komfora

Recommended Posts

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

... Moram da spustim zonu komfora na nizi nivo jer ovako ce opet neko sranje da se desi.0stabre.gif

Mislim da nisi dobro upratio sta se smatra pod tzv. "zonom komfora".

Zona komfora se spusta samo nekom traumom ili tako nesto. Dize se iskustvom.

Ne mozes ti da spustas i dizes kako ti prhne.

Ako nisi mogao da uhvatis krivinu, onda nisi ni bio u zoni. Treba da spustis brzinu na nizi nivo i time se "spustis u svoju zonu". ;)

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ludi kompjuteraš, 729 postova
  • Motocikl: Honda CBR250R 2011

Poenta je sto ja jesam bio u zoni tj. nisam vozio tako da sam morao da se super fokusiram da bih vozio i da mi skoci puls na dvesta kao kad vozim ponekad agresivno, pa ono muva kad zvekne o kacigu spustas gas, nego totalno opusteno, samo je to totalno opusteno bilo preko stotke gde je limit svakako 80, a krivina je 90 stepeni tj. nije krivina nego skretanje i u mojoj glavi je to sve bilo ok dok nisam poceo da skrecem, gde sam shvatio da sam se malo zaebao..krivine mi ne predstavljaju problem (nije da se hvalim ali vezbao sam a i ova moja cvaja ne ide bas toliko brzo) i zato mislim da je i ovde bio slucaj, pa dobro sagnem se i uhvatim je..mislim da je greska bila sto sam mislio da je to krivina, a ne skretanje, a bilo je skretanje. Ne znam kako sam to mogao da pomislim ali jesam..moram vise da se fokusiram na put0takoje.gif prvi put mi se desilo ovako nesto, drugi put nece sigurno.

• Svrati ponekad, 135 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 900

To je ono kad sidjes s motora, a treba ti cigara, a nema ko da ti je zapali! A ti ne mozes, jer se od adrenalina treses k'o da te strefio Parkins! :D :D :moto3:

Ja mislio da je to samo kod nas početnika. Posle jednog ludovanja1moto3.gif po autoputu do petlje za Šimanovce i nazad ka BG, stao sam na pumpu da sipam gorivo, a noge kao da nisu moje.1neznam.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja