ridjiww 15 Napisano Avgust 22, 2013 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Dragan iz Zajecara volim motore i rado ih vozim jedina je tuga sto ga neposedujem.Neznam da li je ovo ispravno ali ako nije nadam se dace me neko sa foruma ispraviti posto sam duze vreme clan ali do sada nisam zapocinjao nikakvu temu.Ako neko zna nekoga ko bi menjao motor za kamp prikolicu molio bih da se javi da bih i ja konacno mogao da uzivam u voznji motora . Prednost za zamenu imaju Suzuki gs 500,Kawasaki gpz500 ili honda cb 500. Mozete ponuditi i druge motore pacemo se veoma lako dogovoriti. Nisam neki mrgud i imam predstavu koliko motori vrede i koliko se krecu zato sam i naglasio modele koji su priblizno jednaki sa cenom kamperke .Veliki pozdrav svima !!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Avgust 23, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Dragan iz Zajecara volim motore i rado ih vozim jedina je tuga sto ga neposedujem.Neznam da li je ovo ispravno ali ako nije nadam se dace me neko sa foruma ispraviti posto sam duze vreme clan ali do sada nisam zapocinjao nikakvu temu.Ako neko zna nekoga ko bi menjao motor za kamp prikolicu molio bih da se javi da bih i ja konacno mogao da uzivam u voznji motora . Prednost za zamenu imaju Suzuki gs 500,Kawasaki gpz500 ili honda cb 500. Mozete ponuditi i druge motore pacemo se veoma lako dogovoriti. Nisam neki mrgud i imam predstavu koliko motori vrede i koliko se krecu zato sam i naglasio modele koji su priblizno jednaki sa cenom kamperke .Veliki pozdrav svima !!! А што не продаш приколицу, па онда купиш шта хоћеш? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Octobar 18, 2013 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Dragan iz Zajecara volim motore i rado ih vozim jedina je tuga sto ga neposedujem.Neznam da li je ovo ispravno ali ako nije nadam se dace me neko sa foruma ispraviti posto sam duze vreme clan ali do sada nisam zapocinjao nikakvu temu.Ako neko zna nekoga ko bi menjao motor za kamp prikolicu molio bih da se javi da bih i ja konacno mogao da uzivam u voznji motora . Prednost za zamenu imaju Suzuki gs 500,Kawasaki gpz500 ili honda cb 500. Mozete ponuditi i druge motore pacemo se veoma lako dogovoriti. Nisam neki mrgud i imam predstavu koliko motori vrede i koliko se krecu zato sam i naglasio modele koji su priblizno jednaki sa cenom kamperke .Veliki pozdrav svima !!! А што не продаш приколицу, па онда купиш шта хоћеш? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Octobar 18, 2013 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi konacno prodao prikolicu dodao malo paricke i kupio motor !!! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...