Deki021 27 Napisano Avgust 21, 2013 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Poceo je motor (ER6n) da pali prilicno tesko ponekad. To traje neko vreme ali sad je bas uzelo maha. Kad okrenem kljuc da upalim muci se ko mazga pred crkavanje, a od nedavno je i poceo da puca, odnosno opali jednom kada ga palim. Da naglasim da se to ne desava stalno, nekada pali i normalno. Akumulator je star 5 godina i punio sam ga zimus, ostalih problema motor nije imao. Sta to moze biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 21, 2013 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Kad je zadnji put stelovan karburator od toga hoce da puca iz auspuha. Proveri ventile Proveri svecice drugar je imao slican problem na GPZ 500S nije hteo da pali gusio se i na kraju ispade da su svecice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 21, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Filter goriva, filter vazduha, svjećice, to je EFI a ne karburatorski sistem mješanja ako ne grješim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Avgust 22, 2013 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, nemam ja karburator. Sve u svemu - servis a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 22, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, nemam ja karburator. Sve u svemu - servis a? Pa mora malo, tek da ne bude da samo sipaš i voziš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Avgust 22, 2013 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Da... To zato sto sam se zaposlio pa da imam na sta da dam platu :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 22, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Idi u akumulator servis, pa proveri stanje akumulatora. Možda je pred crkavanje pa zato brljavi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Avgust 22, 2013 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Aha, zahvaljujem, otici cu iovako kod Marka ovih dana da kupim nov akumulator posto je ovaj svoje posteno odsluzio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 22, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Da... To zato sto sam se zaposlio pa da imam na sta da dam platu :'( A pa to znači da te je ispoštovao, izdržao je dok se nisi zaposlio, mogo bi ga malo častit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Februar 5, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pomenem da je u pitanju frajlauf, sto mu u servisu dodje negde oko 200 eura. Kaze mi serviser u Culetu da su tu pojedeni zupcanici pa zato nekad pali dobro a nekad preskace dok ne nabode zdrave zupce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Februar 5, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pomenem da je u pitanju frajlauf, sto mu u servisu dodje negde oko 200 eura. Kaze mi serviser u Culetu da su tu pojedeni zupcanici pa zato nekad pali dobro a nekad preskace dok ne nabode zdrave zupce. obrati se Bokilicu. Ume taj da nabudži frajlauf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Sto se paljenja, rada i pucanja tice prvo resi akumulator jer kod ovih motora struja mora da bude perfektna i obavezno izmeri punjenje. Ako je frajlauf poceo da zeza resavaj to sto pre jer moze napraviti velike havarije. Pozz Jbg, ja ne videh datum, necu brisati, moze nekom koristiti. Sorry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...