Spajk 828 Napisano Avgust 20, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Danas na zrenjanicu mog burazera isekao istripovani matorac u porseu..iz unutrasnje trake presecao spoljasnju sa namerom da skrene levo..naravno bez migavca..posle toga pomerao auto,muljao sa saobracajcima i kad sam rekao da drug ima video nadzor sa obliznje kuce i snima raskrsnicu sve se slozilo kako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Avgust 20, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti burazer dobro ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Avgust 20, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ogulio je desno rame,nadlakticu,podlatkicu,koleno...ugruvan ali je ok... p.s.obrisite duplu temu,glavi mi tastatura..tnx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Avgust 20, 2013 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan kazes leglo? kesirao porsejdzija ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Avgust 20, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je da je on dobro , a djubre u Porsche-u da tuzis dodatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Avgust 20, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok,tad su uneli u zapisnik pomeranje auta,svedoke itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 20, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz desne trake skrece lijevo. Pola kraljevstva za objasnjenje koje je dao? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 20, 2013 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Svakodnevno prolazim tuda i ziv sam istraumiran sta se sve desava... Zao mi za decka i motor. :-( Po slici ne shvatam da li je lik u autu isao u susret tvom bratu pa ga isekao? Ili su isli istim smerom, tvoj brat u spoljasnjoj, a ovaj u unutrasnjoj traci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Avgust 20, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Oboje su isli u istom smeru..to je prvi semafor posle mosta i tu cesto rade polukruzno i vracaju se na most... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Avgust 21, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zrenjaninac - Steciste raznih "ideja" i "resenja", pista koje kakvih budzenih jugica i golfova 2, njega treba pesmama opevati i o njemu filmove snimati. Vidjao sam taj motor, zelim burazeru brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Avgust 21, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Zrenjaninac i PA most su najgori po pitanju idiota..vide sve ravno i pun gass ...od kamiona,kombija..ma sve pun gass... Burazer je ok,vec jase drugi motor a kawa ceka procenitelja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Octobar 3, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Epilog,120h za motor i 130h za povrede,sporazumno sa osiguravajucom kucom reseno i isplaceno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reaper 16 Napisano Octobar 3, 2013 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naj bitnije je da ti je burazer ok, pa tek onda sve ostalo, a drago mi je da ste uspeli da se naplatite ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...