vaske2 4 Napisano Avgust 18, 2013 U prolazu, 18 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam pomenuti skuter od 50 kubika,2t,pa me iteresuje da li je bolje sipati čistu sintetiku ili polu-sintetiku za mešavinu? Znam da je sintetika bolja ali sam takođe čuo neke priče da se u motorima do 50 kubika koji se ne vrte na velikim obrtajima,bolje pokazala polu-sintetika pa da proverim da li ovde neko ima saznanja o tome. Inače skuter je iz uvoza pa ne mogu pitati bivšeg vlasnika šta je sipao... Ja bih se recimo opredelio za Motul. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Avgust 18, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan ta gilera vrti 10000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Avgust 18, 2013 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Castrol ActEvo 2t Scooter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Avgust 18, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno i Motul I Bardhal i Castrol polusintetike ce raditi posao kako treba.Ali moja topla preporuka Ipon polusintetika sa mirisom jagode.Konkretno ovo ulje. http://www.ipone.rs/ipone-proizvodi/2t-skuteri/scoot-city Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vaske2 4 Napisano Avgust 19, 2013 U prolazu, 18 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Znaci polu-sintetika zavrsava posao??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 19, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka: http://altes.co.rs/belray/ulje-za-2-taktne-motore/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 19, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka : http://altes.co.rs/belray/ulje-za-2-taktne-motore/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Septembar 9, 2013 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ....uz skuter sam dobio Total,posle reko daj da probam Stihl-sipam 100-150ml...isto(u pitanju je pol.sintetika)ALI u Subotu kupim Motul 710(sintetika)....Sine!?Pa gde sam ja živeo sve ove godine?Hoću da kažem kupi i dvotaktol,ali Full Syntethic.satisfaction guaranteed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 13, 2013 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan ....uz skuter sam dobio Total,posle reko daj da probam Stihl-sipam 100-150ml...isto(u pitanju je pol.sintetika)ALI u Subotu kupim Motul 710(sintetika)....Sine!?Pa gde sam ja živeo sve ove godine?Hoću da kažem kupi i dvotaktol,ali Full Syntethic.satisfaction guaranteed. Zasto si toliko zadovoljan? Da li je drugog ukusa, ili pokusavas ovde da opravdas samog sebe samome sebi, zbog potrosenog extra novca??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Novembar 19, 2013 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Au Shokla,Shokla...jeste odličnog je ukusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 21, 2013 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Novembar 21, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Bardahl kgr injection 2t. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vaske2 4 Napisano Novembar 24, 2013 U prolazu, 18 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Odabrao ovo... http://www.motul.com/rs/sr/products/185 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Novembar 16, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ma ulje bilo kolje sad je doslo vreme da je klip pojeftin nego 1l ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...