kristijan1987 0 Napisano Avgust 16, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje koje me muci vec neko vreme zelim da kupim sebi motor sakupio sam 2200evra pocetnik sam,dosad sam vozio motore ali nikad nisam imao svoj licni mislio sam da to bude motor izmedju 600 i 1000 kubika ali ne znam jos uvek sta da uzmem pa sam se nadao da ce mi neko pomoci,sto mi je vazno jeste da motor koji budem kupio ima izdrzljiv agregat jer stvarno ne zelim da mi tokom sl.leta stoji vise kod majstora nego da ga vozim pozz svima i hvala u napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spartanz 28 Napisano Avgust 16, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan gsxr 750 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 16, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega. Ovo je mesto za predstavljanje a ti ne rece nista o sebi osim o finansijskoj situaciji Gledaj tako da ti ostane bar 200 - 250 eura za servis kad kupis motor ako moras menjati i gume a obicno treba. Takodje, odvoji jos toliko za opremu (kaciga, jakna, rukavice) a ukoliko imas lepsu polovinu dupliras iznos i njoj kupis isto. Sad ti racunaj koliko ti ostane i gde se uklapas. Pozdrav i dobrodosao na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...