dejan-b 59 Napisano Avgust 15, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan 1000din pomenuta polovna torbica 0641117717http://www.kupujemprodajem.com/Akcija-Kappa-torbica-za-nogu-7307054-oglas.htm?filter_id= Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Avgust 16, 2013 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Tebi mozda nije jasno da je ovo forum a ne oglasnik? Kontaktirao sam te sada u zelji da kupim, na sta sam dobio odgovor da u oglasu na KP pise slanje posle uplate. Sada necu iz principa da je kupim ni za 1 dinar. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Avgust 16, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi je glupa ta opcija slanje posle uplate.ja takve oglase ne gledam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Avgust 16, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan prodao pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...