Maximus1 204 Napisano Avgust 15, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem tank torbu crne boje,sa magnetima,velicina oko 21 litar,po mogucstvo da ima sto vise pregrada i da moze da se prosiruje....Ponude mogu i na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4980 Napisano Avgust 15, 2013 Ne silazi, 5596 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imam tank torbu, kupio sam je novu u Engleskoj i nosio na turu, 9 dana ukupno. Kao nova je bez ogrebotine. Postavicu slike kasnije kada je slikam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Avgust 15, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi postavi da vidim....i cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Avgust 15, 2013 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam vise komada.Ili se prosiruju ili su dve torbe spojene snirom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Avgust 15, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Skocicu do Mladenovca najverovatnije neki dan pa se cujemo da pogledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4980 Napisano Avgust 16, 2013 Ne silazi, 5596 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo su slike, tek kada sam otisao da slikam, video sam da imam jos jednu malu, nikada koriscena. Veca 40E, manja 15E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4980 Napisano Avgust 16, 2013 Ne silazi, 5596 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo su slike, tek kada sam otisao da slikam, video sam da imam jos jednu malu, nikada koriscena. Veca 40E, manja 15E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ciza-majesty 4 Napisano Avgust 16, 2013 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Jel ova manja ima magnete? Naravno, ako kolegi ne odgovara... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2868 Napisano Avgust 16, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2775 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan ja danas pazario ovu a ima i ista takva samo jedan deo manje - 5.500 din. http://www.moto-mani...h201-kappa.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Avgust 16, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Za malu nisam zainteresovan tako da kolega ciza-majesti moze da preuzme:) Za vecu cu razmisliti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Avgust 16, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Jel ova manja ima magnete? Naravno, ako kolegi ne odgovara... Kakvi magneti, vezuj to, meni sa Horneta odletela, nisam ni primetio. Na srecu unutra bile samo rukavice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4980 Napisano Avgust 17, 2013 Ne silazi, 5596 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel ova manja ima magnete? Naravno, ako kolegi ne odgovara... Ima magnete, ako te zanima, pusti podatke na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Avgust 19, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena danas u Moto Land-u kappina nova torba,ova od 5500 i odlicna je...havala svima na pomoci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...