scorpija 2025 Napisano Avgust 12, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Pa drugari ovako stoje stvari. Par dana nisam vozio Hondu stojala je izlozena suncu da napomenem svaku sitnicu za svaki slucaj! Kad sam pokusao da je upalim a ona mrtva na start dugme ne reaguje kontak ima ali na pokusaj starta nista se ne desava,posle desetak puta pokusaja startovanja odjednom proradi i tog dana normalno sve radi pali radi ide . Sutra dan opet ista pesma mrtva ,ali upali nekako tj.isto kao i predhodnog dana.Da bi sad blago meni skroz bacila kasiku na dugmetu mrtva al stvarno! Pomislio sam da je do releja ili tzv.automata anlasera problem uzmem od drugara sa njegove Honde CBR600 f2 ali nema rezultata! Motor sad palim tako sto dam kontakt,pa onda zicom sa plusa akumulatora dovedem struju posle releja na plus prema anlaseru i tako pali. Otvorio sam gore start dugme i struja koja dolazi u njega je jacine 4volti. Pa ako ko ima neko iskustvo ili savet spreman sam da cujem A da zaboravi imao sam i problem u toku voznje pre ovih desavanja samo se odjednom ugasi kao da izgubi struju u pokretu kada se to desi pokusam da je upalim ali nista kontakt naravno ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Avgust 12, 2013 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobro proveri sve osigurače, očisti im kontakte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...