Endurac 962 Napisano Avgust 8, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Br 54, kozni, poraso stomak i gusca, moze zamena za dvodelni dainese br. 58. Juce sam ga obukao i dva sata nisam mogao da ga skinem dok nisu intervenisali sa vazelinom (moze zamena i za vanbrodski motor za camac manje konjazze). Kombi je dvodelni, crno beli sa crvenim detaljima. Prethodni vlasnik je intervenisao na laktovima u vidu dva parceta koze sto se ne primecuje ali ja naglasavam. Vrlo pristojno stanje za drugarsku cenu od 140 eura fixno. Pantalone su ludilo. Protektori od kolena do clanka. Gledacu da uslikam danas. Jednom sam ga obukao. Bez slajdera. 063 7716 465 marcello.photo@yahoo.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Avgust 8, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Septembar 14, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Aktuell:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si visok-tezak jer je dainese koliko sam gledao na netu za broj manji...kod njih je u katalogu 54=L a xl 56... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...