trifun3 0 Napisano Januar 17, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Da vas vidim , frajeri!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Januar 17, 2008 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast braco, i LA MOTO je krajem prosle godine na VMA dao krv za naseg nastradalog clana. Nas 16. Prijatelj je bio u Ukrajini na operaciji vratio se pre neki dan. Pored krvi pomogli smo mu i finansijski, tu su nam pomogla i braca iz Maijlovca. Jos jednom im se zahvaljujem. I da pitam sta bi sa inicijativom MAS-a da se 26.01.2008. u zavodu za transfuziju krvi u Beogradu okupimo i svi zajedno damo krv. Pozdrav svim bajkerima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Januar 17, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast braco, i LA MOTO je krajem prosle godine na VMA dao krv za naseg nastradalog clana. Nas 16. Prijatelj je bio u Ukrajini na operaciji vratio se pre neki dan. Pored krvi pomogli smo mu i finansijski, tu su nam pomogla i braca iz Maijlovca. Jos jednom im se zahvaljujem. I da pitam sta bi sa inicijativom MAS-a da se 26.01.2008. u zavodu za transfuziju krvi u Beogradu okupimo i svi zajedno damo krv. Pozdrav svim bajkerima. Procitaj prethodne strane!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6228 Napisano Januar 18, 2008 Drug član, 3033 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan E, ovo sam sad procitao, promakli mi deda mrazevi. Inace, jeste MK Beograd organizovao nekoliko puta kciju DDK, ljudi iz zavoda su dosli u Kuglas, montirali sve i nase je bilo samo da prilegnemo. Vidimo se 26.01. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Januar 18, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan To je tacno, gdja Ivana iz zavoda je nahvalila MK Beograd i ja ih ovom prilikom pzdravljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 23, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko možda kakvo će vreme biti u subotu tj. da li će biti moguće doći tamo motorom, ali ne kao jedna santa leda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Januar 23, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Braca iz Beograda trebala bi da ovu akciju uvelicaju dolaskom motorima. Inace prijave isu odlicno. Do sada imam preko 150 prijavljenih. Javljaju mi se dosta ljudi i zena koji nisu bajkeri a hoce da dodju da daju krv i pomognu nam u ovoj humanitarnoj akciji. Ja sam ih pozvao i prihvatio da se druze sa nama. Sta kazete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih dosao motorom ali sam rastavio neke bitne delove koje treba da nosim kod majstora, inache verovatno cu doci peske jer krv se dati mora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 24, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko možda kakvo će vreme biti u subotu tj. da li će biti moguće doći tamo motorom, ali ne kao jedna santa leda Sunce/oblaci i do +6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 24, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ma bitno je samo da ne pada kiša. Vidimo se onda u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vamp 6 Napisano Januar 24, 2008 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam informaciju da dolaze moto klubovi iz Petrovca na Mlavi, Smed. Palanke, Velikog Gradista, Mailovca, Kostolca, Velike Plane sa velikim BUS-om, a iz Vrsca i Bele Crkve mini-busom, ostali bajkeri se organizuju privatnim automobilima. Posle toga da bismo povratili krvnu sliku, idemo organizovano u Vrsac na moto-zurku povodom godisnjice kluba koja ce biti od 20h u diskoteci "Fontana". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Januar 24, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6228 Napisano Januar 24, 2008 Drug član, 3033 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li zvao studio B i RTS? Treba da snime, rado ce oni to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Januar 24, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Vec imamo prijavljenih preko 150 ljudi! 'Ajmo,'ajde...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Januar 25, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan samo da potvrdim da dolazim i ja(mozda pokupim i dvojicu pesaka)! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6228 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 3033 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Zalosno, ja ne dolazim. 37,8. ###@#@@@@**&^ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim najverovatnije i ja a i Shekil samnom ali ne znam da li cemo moci da damo krv posto sam ja dao krajem Novembra a i radimo nocnu pa pravo sa posla na akciju. Nadam se necete da nam zamerite nas zombijski izgled posle neprospavane noci. Pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Januar 26, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Braco, dodjite! Nekima ce trebati i moralna podrska! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Januar 26, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Ajde spavalice, prođe pola deset sa jednim davaocem. Ja sam mislio da su motoristi hrabriji (na delu ). Ko rano rani dve majce grabi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 26, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ko će bre da pali motor na +10C sačekajte malo da otopl,i tu oko 12:30h stižem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Januar 26, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Srecno ,ljudi. Ja sam htela da dodjem danas ali sam bolesna vec nedelju dana. Bas mi je zao sto cu propustiti ovako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 26, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Prvi utisci: Na motoru i nije bilo tako hladno, Istočiše pola litre, a ništa da vrate, Upoznao sam Bus mena i pozdrav za njega, A od organizatora sam video nikoga, u stvari stajala su 3 motora ispred zavoda od kojih je jedan bio moj ali ne znam ko ih je dovezao. Odoh sada da spavam i proizvodim krv za sledeći put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Januar 26, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Hah stigoh i ja da dam krv..Posle jutarnjeg loseg raspolozenja ja stigoh da dam u 14 i 40 kao poslednji za danas ;D!! Pitah za brojnost oni rekose oko 80 motorista, sto je za pohvalu. Vidim da su Dejan I Igor prvi dosli oko 9h (svaka cast, ja ne znam gde ssam bio u to vreme :-X). Dobih majcu, sokic puta 2,bonzitu i krekere. Tako da ja stavih tacku na danasnju akciju motociklista!!! Zivi bili i motore vozili!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 26, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio je lep prilog na Studiju B u vestima u 22. Bravo majstori, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Januar 26, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Hah stigoh i ja da dam krv..Posle jutarnjeg loseg raspolozenja ja stigoh da dam u 14 i 40 kao poslednji za danas ;D!! Pitah za brojnost oni rekose oko 80 motorista, sto je za pohvalu. Vidim da su Dejan I Igor prvi dosli oko 9h (svaka cast, ja ne znam gde ssam bio u to vreme :-X). Dobih majcu, sokic puta 2,bonzitu i krekere. Tako da ja stavih tacku na danasnju akciju motociklista!!! Zivi bili i motore vozili!! Ispravka, bili smo Dexter i ja. Morao sam posle na svadbu, a Dex je bio zvanicno na poslu u to vreme (nemojte da kazete njegovim sefovima ), pa smo morali tako rano da dodjemo... Okacicu par slidza kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...